Opinia Timisoarei

Gata cu distractia pe platoul de la stadionul Dan Paltinisanu! Primarul Nicolae Robu vrea sa interzica festivalurile in zona. Unde le muta?

TIMISOARA. Timisorenii care locuiesc langa stadionul Dan Paltinisanu nu vor mai fi nevoiti sa suporte miros de mici sau agitatia din timpul festivalurilor desfasurate an de an acolo. Festivalul Berii si Festivalul Vinului se vor tine in alt loc, undeva langa Padurea Verde, a anuntat, marti, primarul Nicolae Robu.

„Cetatenii nu isi mai doresc evenimente pe platoul stadionului, pentru ca nu se pot odihni. Au fost si evenimente de campanii politice si diverse alte spectacole. Dorim sa mutam locul de distractii de tipul acesta in zona Padurea Verde. Trebuie sa punem in valoare aceasta zona mult mai bine decat am facut-o pana acum, este o zona accesibila si cu mai putina populatie in vecinatatea imediata. Primele evenimente se vor desfasura in cadrul Festivalului Artelor Timisorene. Acum lucram la acest proiect, va fi in iunie”, a declarat Robu.

Primarul spune ca Festivalul International de Jazz se va tine in continuare in Piata Operei, in timp ce Festivalul Berii si Festivalul Vinului se va muta la Padurea Verde. Pana acum nu s-a negociat insa cu sponsorii festivalului berii, care au incheiat un protocol de colaborare cu Primaria Timisoara si sponsorizeaza chiar si 3 evenimente organizate de municipalitate.

„Din acest an se vor muta. Nu s-a negociat insa cu firma care sponsorizeaza festivalul berii, dar vom oferi toate conditiile acolo”, a mai spus Robu. Ramane de vazut ce festival va fi organizat mai intai la Padurea Verde.

Exit mobile version