Opinia Timisoarei

Gata! Cosmarul oamenilor de pe strada din Timisoara ce n-a vazut niciodata asfalt ia sfarsit! Ce le transmite Nicolae Robu locuitorilor?

TIMISOARA. O strada de aproape 500 de metri din Timisoara, care isi asteapta randul de multi ani, va intra in reparatii de saptamana viitoare. Strada va vedea asfalt pentru prima data in istorie, iar banii cu care este facuta lucrarea provin din bugetul local.

Strada Edgar Quinet din cartierul Braytim va intra in reparatii, iar pana in aceasta vara va fi una dintre strazile moderne ale Timisoarei. Ordinul de incepere a lucrarilor a fost deja emis, iar din data de 15 martie constructorul va putea sa inceapa refacerea strazii. Au fost alocati 630 de mii de lei pentru acest proiect, bani care provin in totalitate din bugetul local.

 

Cetatenii nu inteleg ca acolo nu au fost lucrurile asa simple cum li s-au parut lor, pentru ca o parte din teren a fost privat, dar ei nu vor sa inteleaga, oricat li se explica. S-a facut deja licitatia si este dat ordinul, dar acolo sunt cativa care nu vor sa inteleaga oricat li se explica. In zona se va turna asfalt, se vor face trotuare, dar si retele de utilitati„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Nicolae Robu.

Strada Edgar Quinet are o lungime de aproape 428 de metri, si face legatura dintre strada Mures si strada Gavriil Musicescu. Lucrarile de refacere trebuiau sa inceapa in toamna anului trecut.

CITESTE SI: Cosmarul continua pe strada de pamant dintre vile, la Timisoara! De ce intra in iarna tot fara asfalt?

Exit mobile version