Opinia Timisoarei

Gasiti o solutie pentru Colterm, sa nu mai existe amenintarea permanenta cu sistarea furnizarii gazelor din pricina datoriilor! Ce i-a mai cerut prefectul de Timis primarului ales al Timisoarei Dominic Fritz

TIMISOARA. Primarul ales al Timisoarei Dominic Fritz s-a intalnit marti cu prefectul de Timis, Liliana Onet la palatul administrativ, pentru a vorbi despre momentul investiturilor oficiale in functiile castigate in alegerile locale din 27 septembrie.

CITESTE SI: ‘Greaua mostenire’ pe care Nicolae Robu i-o lasa primarului ales, Dominic Fritz. Proiecte mari pentru Timisoara aflate in lucru, altele in asteptarea finantarii. Ce urmeaza 

Ceremonia va putea fi insa organizata doar dupa ce Judecatoria Timisoara va valida mandatele celor alesi la scrutinul de acum doua saptamani, astfel ca, deocamdata, nu a putut fi fixata o data anume pentru investire.

Reprezentantul guvernului in teritoriu a discutat cu Dominic Fritz despre situatia celor 3 spitale din subordinea Primariei Timisoara, in contextul acestui moment al pandemiei, cand creste alarmant numarul de infectari.

Liliana Onet i-a cerut primarului ales sa rezolve situatia Colterm, pentru ca nu cumva timisorenii sa ramana fara apa calda si caldura in toiul iernii.

Vă rog să aveți în vedere, cu prioritate, această problemă stringentă pentru locuitorii Timișoarei și să faceți tot posibilul pentru a găsi o soluție pentru ca la nivelul COLTERM să nu mai existe, în permanență, amenințarea cu sistarea furnizării gazelor din cauza datoriilor”, a spus prefectul de Timis.

A fost abordata si situatia Padurii Verzi, care a fost atribuita, recent, de Guvern Primariei Timisoara, iar Liliana Onet i-a solicitat noului primar ca gestionarea ei cu mare atentie sa se numere printre prioritatile municipalitatii.

 

Exit mobile version