Opinia Timisoarei

Gasca de spargatori de masini, capturata la Timisoara. 7 hoti alergati de politistii locali

TIMISOARA. Operatiune de prindere a unei gasti de spargatori de masini la Timisoara. Politistii locali au fost sesizati de un cetatean ca i-a fost pradat autoturismul in zona Dambovita, astfel ca agentii s-au mobilizat rapid si au pornit in cautarea hotilor. Aveau sa descopere la scurt timp 7 tineri care fortau portierele pe strazile din zona. Sase dintre ei sunt minori.

CITESTE SI: Noile autobuze electrice pentru Timisoara nu mai sunt violet, culoarea orasului. Primele imagini cu mijloacele de transport care vor ajunge la Timisoara pana la sfarsitul anului 

Politistii locali aflati in patrulare azi-noapte, in zona Dambovita, au depistat un grup de sapte persoane suspecte de spargerea de autoturisme. Mai intai, o patrula de politisti locali a fost sesizata de un cetatean, in jurul orei 00.45, ca persoane necunoscute i-au spart autoturismul parcat pe strada Dreptatea colt cu Budai Deleanu. Atunci politistii locali au plecat in cautarea autorilor, observand un grup de tineri care, la aparitia patrulei, au luat-o la fuga.

Pornind in urmarirea lor, politistii locali au retinut unul dintre ei. Acesta a declarat ca se afla impreuna cu alti 6 tineri, toti minori, provenind din centrele de plasament din Lugoj si Gavojdia, si ca fortau portierele autoturismelor, sustragand bunuri din acestea.

Politistii locali au continuat verificarile in zona si, trei ore mai tarziu, i-au depistat pe Bdul Iuliu Maniu pe alti patru tineri din grup, trei dintre acestia fiind dati si in urmarire de IPJ Timis deoarece fugisera din centrul de plasament. in jurul orei 04.30, politistii locali au reusit sa mai retina tot pe Bdul Iuliu Maniu, inca doi tineri din grup, din care unul era, de asemenea, dat in urmarire.

Sase dintre tinerii retinuti au 16 si 17 ani, unul singur avand 18 ani. Acestia aveau asupra lor diverse bunuri, precum telefoane mobile, tablete, incarcatoare, portofele, surubelnite. Tinerii au fost predati politistilor de la Sectia 3 pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de furt”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timsioara.

Exit mobile version