Opinia Timisoarei

Gardul de la Parcul Copiilor din Timisoara, prabusit! Ce se intampla? FOTO!

TIMISOARA. Batranul gard de la Parcul Copiilor, dinspre Michelangelo, a fost facut una cu pamantul de o echipa de muncitori, miercuri dimineata. O alta lucreaza deja la aranjarea locului de unde au fost scosi pilonii de metal care il sustineau. Primarul Nicolae Robu socoteste ca fara gard parcul va arata cu mult mai bine.

Deocamdata, nu ne preocupa decat inlaturarea gardului si amenajarea in locul lui. O sa vedem cum arata fara gard si ce se mai impune, atunci cand vom vedea cum arata fara gard. Nu vom avea alt gard, va ramane deschis. Eu sunt impotriva gardurilor si ingradirilor, in general…. O sa vedem ce amenajare facem. Mai intai sa dispara si apoi vom vedea ce amenajare facem, pentru ca nu avem un proiect acolo, ci pe intretinere facem totul. Deja se contureaza locul a fi mult mai frumos„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Nicolae Robu.

Cat despre puii de tabla ruginita si celelalte componente ale coltului artistic din dreptul Parcului Copiilor, edilul spune ca vor ramane, deocamdata, acolo.

Eu cred ca trebuie sa ramana tot la vedere, pentru ca sunt obiecte de arta moderna, chiar daca nu sunt intelese de neinitiati. Nu putem sa le consideram lipsite de valoare pentru ca sunt facute de artisti remarcabili si cei ce se pricep la arta le considera valoroase„, a precizat Nicolae Robu pentru opiniatimisoarei.ro.

Acesta este cel de-al doilea gard pe care primarul Nicolae Robu il indeparteaza din imprejmuirea zonelor verzi din Timisoara. Primul pe care l-a scos a fost cel de la Parcul Justitiei, care a fost complet reabilitat si inaugurat in urma cu cateva luni.

Exit mobile version