Opinia Timisoarei

Garajul sefului Politiei Locale, Dorel Cojan, demolat primul in zona Kiriac din Timisoara. Ce le-a explicat primarul Nicolae Robu oamenilor. Video

TIMISOARA. Operatiunea de demolare a garajelor a ajuns in zona Rusu Sirianu – Kiriac, miercuri dupa-amiaza. Primarul Nicolae Robu s-a intalnit cu localnicii inainte de a da unda verde daramarii unei baterii cu cateva zeci de astfel de constructii. Primul garaj pus la pamant a fost cel al sefului Politiei Locale Dorel Cojan, a anuntat edilul in momentul in care a dat ordinul de demolare.

CITESTE SI: Closca pusa la clocit, gasita intr-un garaj ce urma sa fie demolat la Timisoara 

Asa cum am stabilit, astazi am trecut la demolarea celor 38 de garaje din cvartalul delimitat de strazile Dumitru Kiriac si Ioan Rusu sirianu, din Cartierul Calea sagului, despre care am vorbit in urma cu doua saptamani.
Asa cum am promis, vom amenaja în loc o parcare civilizata, precum si un frumos spatiu verde. Evident, fiecare intrare de bloc va avea alei asfaltate.
Daca apreciati si sustineti desfiintarea garajelor si amenajarile civilizate în locul lor, dati Like. Daca nu sustineti, postati “Dislike! Vrem sa nu va atingeti de garaje”
In ambele cazuri, dati Share„, a notat pe pagina sa de Facebook primarul Nicolae Robu.

Edilul le-a explicat localnicilor cum anume va arata amenajarea de locuri de parcare ce se va face in locul garajelor.

Asta e varianta in care facem suprateran, dar nu ies decat 52 de locuri pentru ca legea ne obliga ca la o noua constructie sa pastram distanta fata de cladire. Si nu merita toate rampele astea si toata constructia ridicata aici, va fi mult mai frumos pe a doua varianta care ne da si mai multe locuri, ne da 55 sau 56 de locuri. Va fi la sol totul, copiii pot sa zburde printre, se dau cu rolele, se intampla si in alte locuri unde am facut amenajari. Va fi deschidere, spatiu liber, nu se obtureaza nimic, o sa vedeti. O sa trecem la treaba. Stiu ca majoritatea oamenilor au inteles peste tot ca facem sa fie mai bine, ca ar fi mai simplu sa lasam cum a fost, nu e bataie de cap, nu supar pe nimeni, dar nu ar fi cinstit fata de oras sa las asa cum este ca e o alta perioada. O sa vedeti ce frumos va fi.  Sa fie limpede pentru toata lumea, pentru cei care incearca sa blocheze demolarea garajelor. Incepem cu demolarea garajului sefului Politiei Locale, deci nu exista exceptie„, a explicat Nicolae Robu dorind sa dea un exemplu timisorenilor.

Va reamintim, proprietarii de garaje din zona Kiriac au cerut primariei ca odata ce le vor fi demolate constructiile, in loc sa se amenajeze o parcare prevazuta cu bariera in care fiecare sa-si poata rezerva spatiul pentru masina gratuit.

Pana acum au fost demolate aproximativ 1000 de garaje din cele 7000 cate exista in cartierele din Timisoara.

Exit mobile version