Opinia Timisoarei

‘Garajiada’ se muta. Incepe demolarea bateriilor intr-o noua zona din Timisoara

TIMISOARA. Dupa ce au fost demolate garajele din zona Soarelui, iar in locul acestora au fost amenajate spatii de parcare, cruciada impotriva uratelor constructii din beton se muta pe un alt front.

CITESTE SI: Ce faci cand viata unui copil atarna de o picatura de sange? Donezi din tot sufletul. Esti asteptat sa fii eroul micutilor bolnavi de cancer din Timisoara 

Primaria va trece la demolarea de garaje si in zona Girocului. Deja au fost indentificate zone in care inesteticele constructii sunt inca in picioare, iar in locul lor sa fie amenajate parcari.

In continuare se lucreaza la amenajarea de parcari intre blocuri. Erau niste lucruri de lamurit, dar se va intra pe Calea Martirilor. Se vor demola garaje acolo si va incepe construirea de parcari acolo. Pe Calea Martirilor, acolo e o zona pustie ingradina cu poarta, care n-a fost descuiata de ani de zile. E proprietatea municipiului Timisoara. La ora actuala este a SDM-ului. Vom finaliza in curand in zona Soarelui, apoi vom incepe lucrarile de amenajare a parcarilor intre blocuri in cartierul Martirilor„, a declarat primarul Nicolae Robu.

In ultimele saptamani angajatii municipalitatii au mai finalizat o alta parcare in apropierea strazilor Sirius si Uranus.

Tot aici, insa in apropierea intersectiei cu bulevardul Sudului, langa o centrala termica, au fost facute alte cateva zeci de locuri pentru soferii din zona.

Va reamintim, demolarea garajelor, in Timisoara, a inceput de mai multa vreme, in zona Soarelui si continua si in alte zone din oras. In total, mai sunt aproape 7000 de astfel de constructii in cartiere.

Exit mobile version