Opinia Timisoarei

Garajiada continua la Timisoara. Alte zeci de constructii demolate, tot in zona de sud a orasului. Foto

TIMISOARA. Dupa ce in 2019 a amenajat sute de locuri de parcare in zona de sud a Timisoarei, unde candva se ridicau baterii interminabile de garaje, Primaria continua demolarea inesteticelor constructii in aceasta parte a orasului.

CITESTE SI: Doua strazi nou-noute trebuie amenajate in centru, la Timisoara, inca o licitatie. Cum vor usura traficul intr-una dintre cele mai aglomerate zone

Zeci de garaje vor fi puse la pamant in zilele urmatoare in zona Stefan Plavat. Lucrarile continua dupa ce anul trecut, in aceeasi zona, pe strada Dumitru Juganaru au fost puse al punct 73 de locuri in care timisorenii isi lasa acum masinile.

Nu mai putin de 77 garaje vor fi demolate! In locul lor, vom face o amenajare frumoasa, ca peste tot unde am apucat sa intervenim, creand: o parcare, alei pietonale si spatii verzi cu cat de multi copaci se preteaza sa fie plantati„, anunta primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

O alta parcare de mari dimensiuni este in lucru intre blocurile de pe strada Uranus. Lucrarile au inceput in toamna trecuta si pana in acest moment a fost betonat locul pe care erau odata garajele, dar si aleile din jurul parcarii, si a fost instalat un corp de iluminat. Una dintre intrari a fost deja amenajata, iar in cazul celei de-a doua inca se mai lucreaza la introducerea unor conducte in subteran, vor fi montate banci si plantati copaci.

CITESTE SI: Amenajarea Centrului Multifunctional de pe Marasesti, in licitatie, la Timisoara. Se cauta un constructor pentru aproape 5 milioane de euro 

 

Exit mobile version