Opinia Timisoarei

‘Garajele dintre blocurile din Timisoara trebuie sa dispara’. Ce se ascundea intr-una dintre constructiile de beton

TIMISOARA. Locurile de parcare sunt de multa vreme o mare problema la Timisoara. O solutie ar fi demolarea garajelor, care s-a inceput deja in mai multe zone ale orasului.

CITESTE SI: Le-a demascat smenurile de la STPT, asa ca l-au demis de urgenta pe directorul Sorin Supuran. Cine sunt membrii Consiliului de Administratie al Hotilor de la Regia de Transport Timisoara si reactia lui Nicolae Robu 

Primaria a inceput un adevarat razboi impotriva garajelor construite in mai multe locuri din Timisoara. Municipalitatea vrea sa demoleze cat mai multe dintre ele pentru amenajarea unui numar cat mai mare de locuri de parcare.

Un motiv in plus pentru ca aceste constructii din beton sa fie rase de pe fata pamantului este si faptul ca unii dintre timisoreni nu isi tin in ele neaparat masinile.

Un exemplu a fost infatisat de primarul Nicolae Robu pe pagina sa de facebook. Intr-un garaj din zona de sud a orasului a fost gasita o ramasita a ceea ce era candva un Volkswagen, si care a fost amplasat dupa demolarea garajului in parcarea proaspat refacuta de pe strada Versului.

Iata ce se tinea intr-un garaj. A sosit timpul sa intram in forta in ele! Si vom intra!Timisoara este acum la un alt nivel decat atunci cand s-a umplut de garaje! Drept urmare, ele vor fi demolate! Toate! Ii respect pe proprietari, dar ii rog sa inteleaga comandamentul momentului. In locul garajelor, vom face amenajari frumoase si functionale, cum am aratat ca stim sa facem, intr-o multime de locuri!„, a scris pe pagina sa de facebook primarul Nicolae Robu.

Exit mobile version