Opinia Timisoarei

Gara de Nord Timisoara, in campania de promovare a noului film din seria James Bond. VEZI VIDEO!

Imagini filmate in Gara de Nord din Timisoara au fost incluse intr-un clip de televiziune, ce face parte din campania unei cunoscute companii de bere, de promovare a celui mai recent film din seria „James Bond”.

Compania Heineken, unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume, a lansat, pe 20 septembrie, un nou clip TV si o campanie online pentru a promova cel de-al 23-lea film din seria „James Bond”, intitulat „Skyfall”, in care rolurile principale sunt interpretate de Daniel Craig si Berenice Marlohe.

Daniel Craig nu a venit la Timisoara pentru a filma aceste scene. Reclama a fost realizata in studiourile Shepperton din Marea Britanie, iar imaginile cu Gara de Nord din Timisoara, surprinse de o echipa de cameramani, au fost adaugate in etapa de postproductie.

Desi la Timisoara era o zi insorita si termometrul inregistra valoarea de 28 de grade Celsius, specialistii britanici in montaj au inclus secventele inregistrate in Romania intr-o scena de iarna, in care ninge, iar muntii din apropiere, adaugati si ei prin grafica digitala, sunt acoperiti cu zapada.

Exit mobile version