Opinia Timisoarei

Ganduri frumoase la inmormantarea lui Adrian Candreanu! Tanarul, pierit intr-un teribil accident, condus pe ultimul drum

Biserica Betania din zona Dambovita din Timisoara a fost astazi un adevarat loc de pelerinaj. Sute de oameni au venit sa-si ia ramas bun de la Adrian Candreanu. In traditia baptista, cei care l-au cunoscut au asistat mai intai la o slujba speciala, apoi la inmormantarea lui Adrian Candreanu.

8 pastori au vorbit despre tanarul de 19 ani a carui viata s-a incheiat mult prea devreme, in urma unui groaznic accident petrecut luni seara pe soseaua Timisoara-Arad, cand Mercedesul pe care il conducea a intrat sub un camion.
Biserica a fost plina de buchete de flori si coroane aduse de rude, prieteni, sau simpli enoriasi care au venit sa participe la ceremonie.

S-a ascultat muzica, iar pe mai multe monitoare a rulat si un film care cuprindea imagini cu cele mai frumoase momente din viata lui Adrian Candreanu. Clipe pretioase din copilarie, din adolescenta, alaturi de familie, de prieteni dragi, la scoala sau in sanul comunitatii.

Cum biserica Betania devenise la orele pranzului neincapatoare pentru numarul mare de oameni care au venit la slujba, si in curtea bisericii au fost scoase monitoare pentru ca toata lumea sa poata urmari proiectia video si transmisia din lacasul de cult a predicilor, cantecelor  si vorbelor frumoase rostite de prietenii lui Adrian Candreanu .

De la biserica, cortegiul a pornit spre Cimitirul Stuparilor, locul unde odihneste de-acum Adrian Candreanu, foarte aproape de casa parinteasca din zona Lipovei.

Exit mobile version