Opinia Timisoarei

Gandaci misunand printre vase, tavi jegoase si produse expirate in bucataria Pizza Hut, la Timisoara. Inspectorii OPC si-au pus mainile-n cap cand au vazut dezastrul. Foto si video

TIMISOARA. Gandaci vii, tavi imputite si pline de grasime si produse expirate. Acestea sunt doar cateva dintre neregulile descoperite de inspectorii de la Protectia Consumatorului in bucataria unei pizzerii din Timisoara.

Este vorba despre Pizza Hut din Calea Sagului, la care inspectorii au descins in urma unei reclamatii primite de OPC.

In spatiul controlat SC AMERICAN RESTAURANT SYSTEM SA – Restaurant Pizza Hut din Timisoara, Calea Sagului nr 100 – cercetare reclamatie – au fost gasite o serie de nereguli:

– In spatiul de igienizare a veselei au fost identificate produse detergent lichid pentru spalarea automata a vaselor care aveau imprimate pe ambalat data 12/12/2022 fara a exista mentiuni pe produs cu privire la termenul de valabilitate sau data fabricatiei.

– In acelasi spatiu, atat pe masina de spalat vase cat si pe paviment si in imediata apropiere a vaselor igienizate existau insecte vii (gandaci de bucatarie) in miscare.

– Tavile utilizate in vederea coacerii blatului de pizza neigienizate corespunzator, pastrate unele peste altele, innegrite de arsura si cu depuneri consistente de grasimi intarite, resturi alimentare,
– Materii prime (faina, branza, mezeluri si diverse sosuri) lipsite de elemente de identificare-caracterizare necesare determinarii conformitatii acestora.
– Pe suprafata aluatulului preparat, depus in tava, spre coacere, existau impuritati rezultate din neigienizarea corecta a tavii, resturi de la alte preparate„, se arata in raportul intocmit de comisarii CJPC Timis dupa control.

Cei de la Protectia Consumatorilor au decis sa inchida pizzeria pana cand reprezentantii firmei vor remedia toate problemele descoperite. De asemenea, firma a fost amendata cu 15.000 de lei.

Exit mobile version