Opinia Timisoarei

Galeria alb-violeta din nou la inaltime. Show cu torte aprinse pe stadionul Stiinta, la 102 ani de Poli Timisoara. Video

TIMISOARA. Ziua lui Poli a fost sarbatorita de reprezentantii galeriei in locul in care fotbalistii alb-violeti isi desfasurau meciurile de acasa in campionatul ligii a II-a.

CITESTE SI: De 102 ani o iubim pe Poli, si la bine si la rau! Echipa emblema a Timisoarei si povestea unei aniversari ce ramane pentru totdeauna in sufletul suporterilor 

Fanii au aratat inca o data ca nu conteaza in ce liga joaca echipa, iar ei vor fi langa ea la bine si la rau. Suporterii s-au adunat pe stadionul Stiinta, la tribuna a II-a, acolo de unde isi incurajau favoritii la partidele de pe teren propriu din liga secunda.

Pe gard a fost agatat un banner de cativa metri cu un mesaj de suflet prin care isi arata atasamentul fata de clubul alb-violet: „Cu o istorie presarata mai mult de ploi si vant/Vei fi mereu simbolul nostru suprem pe pamant„.

Odata pregatita ‘scena’ , fanii au aprins tortele si au urmat cantecele ce se pot auzi saptamana de saptamana la fiecare meci jucat pe teren propriu.

Exit mobile version