Opinia Timisoarei

Gala emotionanta pentru Kassandra, fetita fotbalistului Iosif Rotariu

Fotbalisti de legenda ai nationalei, dar si artisti s-au adunat la Sala Polivalenta din Capitala pentru a incerca sa adune cat mai multi bani pentru micuta Kassandra care are nevoie de 20 de operatii.

Fotbalistii au jucat pentru Kassandra, fetita de sapte ani a lui Iosif Rotariu, care sufera de o boala a sistemului osos.

Kassandra va mai avea nevoie de inca 20 de operatii„, a anuntat, inaintea galei de fotbal, Dana Rotariu, mama fetitei care, pana in prezent, a suferit nu mai putin de 29 de interventii chirurgicale! Impresionati de problemele Kassandrei, marile glorii ale fotbalului romanesc au incins, ieri, o „miuta” cu scopuri caritabile, care a electrizat publicul numeros prezent in Sala Polivalenta.

Dupa un joc electrizant, in care Piturca, Belodedici, Bumbescu, Tudorel Stoica, Barbulescu sau Rotariu pe de o parte, respectiv Prodan, Ganea, Vladoiu, Prunea, Stelea, Rica Raducanu ori Mihali au incantat tribunele, sub privirile „vigilente” ale arbitrilor Ilie Nastase, Helmuth Duckadam si Valeriu Argaseala, „vitezistii” s-au impus cu 5-3 (1-2).

La sfarsitul evenimentului care a avut loc, ieri seara, la Sala Polivalenta din Bucuresti, a cantat si stefan Stan, castigatorul concursului „Vocea Romaniei”. stefan, care a promis ca-i va da Kassandrei 10.000 de euro ca sa-si continue tratamentul, a vizitat-o, cu o saptamana in urma, la Timisoara pe fetita sotilor Rotariu. Cu acest prilej, artistul i-a adus acesteia o papusa Barbie si i-a fredonat doua piese din repertoriul international.

Printre echipele care au participat la acest eveniment caritabil s-a numarat si nationala artistilor. Cu Aurelian Temisan, Kamara, Pepe, Adrian Enache sau Andrei stefanescu printre titulari, formatia artistilor din Romania a ocupat, in final, locul trei, dupa ce a invins, in finala mica, nationala jurnalistilor cu 4-0.

Evenimentul de ieri a avut ca scop strangerea de fonduri pentru Kassandra Rotariu, fetita diagnosticata cu osteomielita, boala care afecteaza sistemul osos.

Exit mobile version