Opinia Timisoarei

Gabriela Vranceanu Firea se plange ca a fost uitata de prieteni dupa ce a parasit Antenele. N-au mai sunat-o fostii colegi de la Intact.

La scurta vreme dupa ce a plecat din Antene, dupa multi ani de munca, Gabriela Vranceanu Firea a constatat cu amaraciune ca persoane pe care le-a considerat prieteni apropiati au uitat-o cand a dat de greu.

Fosta vedeta a trustului Intact a aflat abia acum cine ii sunt adevaratii prieteni.

Adevarata prietenie… floare rara, pe cale de disparitie. Ei i-a luat locul amicitia din interes, parteneriatul conjunctural, zambetul fals..deh, sentimentele adevarate sunt demodate, ca o broderie de pe vremea bunicii. Traim in epoca super-oamenilor dotati cu super-masinarii. Sentimentul e desuet…Asta am simtit, in aceste zile, cand cu inima stransa am recunoscut decizia pe care o luasem de cateva saptamani de a nu ma mai considera parte a Intact Media Group. Unii colegi, de-acum fosti colegi, m-au surprins cu gesturi impresionante (vezi regretul public al lui Victor Ciutacu privind plecarea mea), altii mi-au dat telefoane, mesaje foarte calde (zeci, le multumesc si ii pup) iar altii, tocmai unii care mi se prezentau ca ADEVARATII MEI PRIETENI si pe care i-am ajutat la randul meu in nenumarate ocazii (cu tot sufletul, fara a astepta ceva in schimb) s-au facut ca ploua in Capitala sau ca e …gheata la mal…Odata cu schimbarea locului de munca mi-am facut curatenie si prin agenda de „prieteni” pentru care eu m-as fi aruncat si in foc, daca mi-o cereau…telefoanele sau mesajele dupa aceasta postare nu se mai iau in considearre, fireste:) Sa fim sanatosi cu totii si sa apreciem adevaratii prieteni, adica cei care ne insotesc in viata si cand suntem sus si cand mai cadem si cand ne revenim„, a scris Gabriela Vrânceanu Firea.

Exit mobile version