Opinia Timisoarei

Gabriela Cristea divorteaza de Marcel Toader! Sotul i-a tocat toti banii, 1 milion de euro

Mariajul Gabrielei Cristea cu Marcel Toader a ajuns la final de drum. Cei doi s-au separat, deocamdata neoficial, dupa o casnicie de 5 ani. Despartirea s-ar fi produs pe fondul infidelitatii sotului vedetei, dar si a unor probleme financiare. Marcel Toader i-ar fi tocat Gabrielei un milion de euro, bani pe care el i-a investit intr-o afacere nerentabila.

Gabriela Cristea (38 de ani) si Marcel Toader (50 de ani) s-au casatorit in 2008, la doi ani dupa ce fostul rugbist a divortat de o alta vedeta, Anamaria Ferentz. Gabi nu a plecat urechea la acuzatiile pe care Anamaria i le-a adus lui Marcel Toader, printre care si aceea de violenta fizica. Atunci, bruneta parea convinsa ca a gasit barbatul alaturi de care va imbatrani.

Iata ca dupa cinci ani, relatia lor s-a deteriorat iremediabil. Numeroasele certuri din cuplu, dar si infidelitatile repetate ale sotului ei au determinat-o pe Gabi sa paraseasca, miercurea trecuta, domiciliul conjugal. Surse din preajma vedetei spun ca ea si-a carat deja o mare parte din lucrurile pe care le avea in locuinta in care a stat cu sotul ei. Aceleasi surse au povestit pentru click.ro despre problemele pe care Gabi si Marcel Toader le aveau de mai mult timp.

Afaceristul si-ar fi neglijat sotia, purtandu-se mai degraba ca un burlac decat ca un familist. „Marcel venea dimineata acasa, pe la 5.00, de la petreceri cu lautari, mirosind puternic a alcool. Gabi il astepta acasa, pentru ca nu o lua niciodata cu el. in aceste localuri pe unde mergea, flirta cu tot felul de femei. Nu se poate spune ca avea o amanta, pentru ca umbla cu mai multe femei in acelasi timp„, a povestit o sursa apropiata vedetei.

Dincolo de escapadele nocturne ale sotului ei, neajunsurile financiare au pus capac. De buna credinta, Gabi i-ar fi dat pe maini sotului ei un milion de euro, bani pe care aceasta i-a strans in timp, cea mai mare parte in vremea cand era pe val ca prezentatoare tv si lucra la Kanal D. Marcel i-a garantat sotiei sale ca ii va investi banii intr-o afacere prospera, care le va aduce un profit suficient cat sa traiasca linistiti. Afacerea s-a dovedit, insa, una falimentara, astfel ca Gabi a ramas fara agoniseala de-o viata.

A lasat-o aproape fara un leu in buzunar, cum se spune. I-a mancat toti banii, iar ea, pentru ca il iubea, a mers pe mana lui, a avut incredere in el”, a spus aceeasi sursa.

Situatia este cu atat mai complicata cu cat Gabi nu are acum nici un angajament la vreo televiziue. Ea si-a deschis o afacere cu rochii de mirese, dar care este inca departe de a-i asigura o stabilitate si un confort financiar sigur pe viitor. In aceste conditii, Gabi si Marcel au ajuns la certuri serioase care, in final, au dus la despartire.

Toader a fost casatorit si cu Anamaria Ferentz

Fostul rugbist a fost casatorit de cinci ori, printre femeile pe care le-a dus in fata altarului numarandu-se si Anamaria Ferentz. Casnicia lor a durat numai trei luni, timp in care solista a ramas insarcinata, dar a pierdut copilul.

Dupa ce au divortat, in 2006, cantareata a declarat ca Toader este un barbat cu impulsuri violente si ca a incercat s-o loveasca. Ba mai mult, artista a mai spus ca fostul ei sot este labil psihic.

La fel cum s-a intamplat si cu Gabriela Cristea, Marcel Toader si Anamaria Ferentz nu au apucat sa faca nunta, ci doar cununia civila.

Citeste mai multe aici!

Exit mobile version