Opinia Timisoarei

Gabi Godeanu recunoaste de ce a venit la „MasterChef”: Doar ca sa-mi fac reclama!

Unul dintre cei mai controversati concurenti de la Masterchef a fost Gabi Godeanu. Sorcoveanu, cum a fost numit de cefi, concurentul a socat cu limbajul sau licentios pe care-l folosea la adresa celorlalti concurenti. Dupa terminarea concursului, Godeanu a recunoscut ca a venit la emisiunea de la Pro TV cu un singur gand: acela de a-si face reclama.

Imi place sa spun lucrurilor pe nume, asa am facut si in emisiune. M-am inscris la «MasterChef» avand o tinta precisa: sa imi fac reclama, mai ales ca am o rotiserie si o cafenea. Am aratat in cadrul show-ului ca sunt capabil sa gatesc bine, ca stiu meserie, asta ma interesa. Nu m-a interesat niciodata sa castig «MasterChef»„, a declarat Gabriel Godeanu pentru CANCAN. „Sorcoveanu” sustine ca ii place sa fie propriul lui sef si ca nu ar mai putea sa lucreze pentru altcineva.

Din afacerea pe care o am acum castig bine, nu ma plang. Se poate insa si mai bine. insa nu cred ca as putea sa fiu Masterchef intr-un restaurant si sa lucrez pentru patron. Cu siguranta m-as descurca, nu-mi sta in caracter sa fiu modest. Am dovedit acest lucru. insa as avea un disconfort„, a mai spus Gabriel Godeanu.

Exit mobile version