Opinia Timisoarei

Furios pe soacra, i-a facut praf poarta si s-a infipt cu masina in usa casei femeii, in Timis. Cat de beat era ginerele nervos

TIMISOARA. S-au certat zdravan si nu a mai tinut cont de nimic. Un barbat de 41 de ani a vrut sa ii dea o lectie soacrei, dupa un scandal in familie, si i-a intrat, la propriu, cu masina in casa femeii.

CITESTE SI: Politia in alerta. Barbat disparut fara urma in Timisoara

S-a intamplat sambata noaptea, la Remetea Mare. Dupa ce a baut bine, barbatul s-a urcat in masina, a condus pana in fata casei soacrei sale, a apasat pedala de acceleratie si a intrat cu masina prin portile gospodariei, oprindu-se in usa locuintei.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat faptul ca, un barbat in varsta de 41 de ani a condus un autoturism pe DN6 in localitatea Remetea Mare din directia Lugoj catre Timisoara, iar in dreptul imobilului Nr. 132, imobil ce apartine soacrei sale, a intrat intentionat in curtea imobilului cu scopul de a trage un semnal de alarma, distrugand astfel stalpul portii de acces, poarta de acces in curtea imobilului, usa de acces in imobil precum si partea frontala a autoturismului pe care il conducea„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Barbatul a fost testat, iar in urma verificarii, aparatul etilotest a aratat o valoare de 1,22 mg/l alcool pur in aerul expirat. In plus, politistii au descoperit ca avea si permisul suspendat, dupa ce in luna mai refuzase prelevarea de mostre biologice.

CITESTE SI: Barbat mort, dupa ce s-a rasturnat cu masina pe o sosea din Timis

Scandalagiul a fost retinut pentru 24 de ore si s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului, cu permisul suspendat, dar si pentru distrugere si violare de domiciliu.

Exit mobile version