Opinia Timisoarei

Furios pe declaratiile lui Nicolae Robu, Adrian Orza vrea sa transeze definitiv situatia de la Poli Timisoara! VEZI cand se intalnesc autoritatile sa discute viitorul clubului!

Adrian Orza

Viceprimarul Adrian Orza s-a enervat la culme cand candidatul USL la primaria Timisoarei, Nicolae Robu a tras primaria de urechi si le-a cerut reprezentantilor institutiei explicatii despre banii publici care s-au dus in conturile clubului alb-violet, aceasta desi colegii sai din PNL, consilieri locali si judeteni, au votat de fiecare data ca acesti bani sa ajunga la Poli Timisoara.

Viceprimarul crede ca Nicolae Robu si-a inceput campania electorala.

Declaratiile belicoase si incercarea repetata a unora (chiar candidati anuntati la Primaria Timisoarei) de a transforma Poli in vehicul electoral pentru atingerea unor scopuri personale meschine nu fac decat sa adanceasca starea de incertitudine in ceea ce priveste viitorul clubului„, spune Adrian Orza, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai infocati suporteri ai clubului banatean.

Orza cheama la calm si propune ca toti cei implicati in fenomenul fotbalistic timisorean sa se intalneasca in saptamana 7-13 noiembrie si sa rezolve definitiv viitorul lui Poli.

In lumina deciziei TAS, a ultimelor evolutii in ceea ce priveste dezvaluirea coruptiei existente la nivel inalt in fotbalul romanesc si european, a intalnirilor in cerc restrans care nu au dus la nici un rezultat concret si a situatiei financiare precare prin care trece clubul, propun organizarea in cat mai scurt timp a unei intalniri publice a factorilor de decizie care sa duca la gasirea unei solutii legale, viabile, solide, pe termen lung in ceea ce priveste viitorul echipei iubite de zeci de mii de timisoreni. La aceasta intalnire trebuie sa participe toti consilierii locali si judeteni, indiferent de optiunea pe care o au, conducerea clubului, oameni de fotbal implicati in fenomen pe plan local, reprezentantii suporterilor, ai sponsorilor actuali ai clubului dar si ai mediului de afaceri local, ai mass-media precum si alte personalitati care impartasesc dragostea fata de acest club.

Continuarea in spatiul public a atacurilor intr-un mod care nu face cinste spiritului Timisoarei nu va face decat sa adanceasca si mai mult criza in care se gaseste clubul, cu toate ca rezultatele obtinute de jucatori pe teren sunt remarcabile. Solutia la care se va ajunge in urma acestei intalniri trebuie sa fie acceptata si asumata de toti factorii de raspundere, si sa duca la consolidarea echipei si clubului, evitand aparitia in viitor a unor situatii de genul celei traversate in prezent. Sper ca maturitatea si echilibrul  sa prevaleze in fata meschinariei si a jocurilor de interese„, conchide vicele Timisoarei intr-un comunicatul trimis astazi.

Exit mobile version