Opinia Timisoarei

Furios, a gonit cu o masina furata prin tot orasul si a spart usa unui bloc. Ce l-a suparat atat de tare pe un tanar din Timisoara?

TIMISOARA. Aventura unui tanar de 23 de ani din Timisoara s-a incheiat la spital dupa ce acesta a furat o masina, a gonit cu ea pe strazile din oras si a vandalizat intrarea intr-un imobil. Dupa ce medicii il vor pune pe picioare, tanarul va avea de-a face cu politistii si risca sa ajunga dupa gratii.

Toata aventura a pornit de la faptul ca iubita tanarului a refuzat sa-i raspunda acestuia la telefon. Supararea lui a fost atat de mare incat nu a mai tinut cont de nimic si a vrut neaparat sa ajunga sa stea de vorba cu ea. Pentru asta, dupa ce a baut bine, a furat o masina, a strabatut orasul in goana si a ajuns in fata blocului unde locuieste fata. Pentru ca usa de la intrarea in imobil era incuiata, a inceput sa dea cu pumnii in ea. S-a umplut de sange, dar chiar si asa nu a vrut sa inceteze pana cand la fata locului nu au ajuns politistii, alertati de locatarii din bloc.

Oamenii legii l-au convins pe tanar sa mearga la spital, unde i s-au acordat primele ingrijiri.

Misiunea politistiilor este destul de complicata, pentru ca masina furata a fost zdravan avariata iar ei incearca sa afle ce a lovit tanarul in goana sa nebuna prin oras.

Barbatul se va alege cu dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturii alcoolice dar si pentru furtul autoturismului.

Exit mobile version