Opinia Timisoarei

FURIA ROSIE, un trabant din 1977 decapotabil devenit „off-road”, care face furori pe soselele din Romania

Prinde cu usurinta 120 de kilometri pe ora, are 2 motoare si tractiune integrala! Desi este un Trabant din 1977, cand iese pe strada atrage toate privirile ca un magnet. Nu degeaba a primit numele de „Furia rosie”.
Autoturismul ii apartine unui brasovean, care a vrut sa demostreze ca e nevoie doar de imaginatie pentru a transforma orice masina intr-un adevarat autoturism de fite, scrie realitatea.net.

„Masina de carton”, asa cum era numita la vremea ei, are doua motoare: unul pe fata, cel original, dar si unul de Fiat 850, pe spate. Proprietarul a intarit caroseria cu metal. „Poate avea si o forma de off-road. Se poate deplasa pe terenuri accidentate cu tractiune 4X4”, a spus proprietarul masinii Rares Ciprian Moraru.

Pâna sa ajunga asa, masina a trecut prin mai multe „operatii estetice”. „Masina asta are o istorie la mine de 10 ani. A trecut prin multe etape. A fost prima data un gri deschis, apoi rosie cu niste semne pe fata”, a spus proprietarul.

si ca sa fie sigur ca atrage toate privirile, proprietarul si-a transformat Trabantul intr-o masina decapotabila. „Masina era berlina, acum e cabrio, pot sa iti arat cum se decapoteaza. Trebuie sa ii desfac niste sisteme”, a spus Rares. Investitia a depasit cinci mii de euro, dar brasoveanul considera ca a meritat.

Exit mobile version