Opinia Timisoarei

Funshop Park Timisoara, cel mai nou strip mall din Timisoara, isi deschide portile cu promotii si surprize pentru clienti. Va avea si o zona de food court exterioara. Foto

default

TIMISOARA. Zi de neratat la Timisoara, unde se va deschide, joi, in 12 mai, de la ora 9.00, Funshop Park Timisoara, cea mai noua galerie comerciala din oras. Pe Calea Stan Vidrighin, nr. 7, in zona Calea Buziasului, clientii sunt asteptati cu o multime de reduceri si surprize fel de fel.

Conceptul noului centru este unul special. Cuprinde deopotriva shoppingul si relaxarea, dar si timpul petrecut in mod activ in sanul comunitatii locale din aceasta parte a Timisoarei.

default

Cei care vor ajunge la Funshop Park Timisoara vor putea face cumparaturi la magazine precum C&A, Tedi, Numero Uno, Kik, Flanco, Xpress, Pepco, Agroland, Sportisimo, Maxi Pet, Noriel sau Takko, proiectul avand o suprafata totala a magazinelor de 10.800 mp.

In noul mall va fi si o zona de food court exterioara, unde, pentru inceput, va functiona Mesopotamia, dar din proiect face parte si o surpriza de proportii: primul drive-in KFC din Timisoara, care va fi deschis in scurt timp, alaturi de inca o serie de noi magazine.

Restaurantele au terase generoase, iar in imediata apropiere este instalat un loc de joaca pentru copii.

Sunt disponibile aproximativ 270 de locuri de parcare, la care se adauga alte 300 ale magazinului Kaufland.

default

Funshop Park Timisoara face parte din portofoliul companiei poloneze Scallier si este al treilea retail park care se va deschide dupa cele din Rosiori de Vede si Focsani, inaugurate anul trecut.

Exit mobile version