Opinia Timisoarei

Fundas din emisfera sudica pentru echipa de rugby a SCM Timisoara

TIMISOARA. Echipa de rugby SCM Timisoara continua intaririle pentru trofeele puse in joc in intrecerile interne.

CITESTE SI: Intariri la Ripensia Timisoara. Vin doi jucatori care au trecut pe la Lazio si Sassuolo 

La doua zile dupa ce a anuntat transferul lui Khvicha Jgerenaia, SCM Timisoara a anuntat inregimentarea lui Leisumaitaiti Iliesa Tiqe. Rugbystul care va implini 30 de ani in 4 septembrie vine la Timisoara dupa ce in sezonul trecut si in jumatate din cel actual, a evoluat in tricoul celor de la Tomitanii Constanta.

In aceasta editie a Superligii, fundasul a fost titular in ambele meciuri cu Steaua, dar si in partidele cu Stiinta Baia Mare, Universitatea Cluj si SCM Timisoara. In duelul cu formatia clujeana Tiqe Iliesa a fost declarat si omul meciului, dupa ce a reusit doua eseuri. In fata Timisoarei fijianul a inscris 7 puncte pentru Tomitanii in esecul in fata banatenilor, 82-12, la finalul lunii mai.

L-am remarcat inca din sezonul trecut, cand ne-a pus unele probleme in sfertul de finala al Superligii, disputat la Brasov. Este un jucator valoros care poate ajuta mult echipa”, a declarat managerul sectiei de rugby, Danut Borzas.

Rugbystii pregatiti de Valentin Calafeteanu si Stelian Burcea continua antrenamentele la Timisoara. Primul meci al acestei veri este programat in 7 august, in deplasare, cu Universitatea Cluj, pentru ca urmatorul meci acasa sa fie programat in 14 august, tot in Cupa Romanbiei, cand pe stadionul Gheorghe Rascanu vine Stiinta Baia Mare.

Exit mobile version