Opinia Timisoarei

Frusina loveste din nou la Timisoara! Si-a bagat mana in poseta unei femei! Ce i-au facut cativa tineri? VIDEO!

TIMISOARA. Faimoasa Frusina, cunoscuta hoata facuta celebra de Cristi Brancovan la Timisoara, a lovit din nou.

CITESTE SI: Ce a patit Frusina si cati hoti de buzunare avem in Timisoara? Dezvaluie Cristi Brancovan in INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva LIVE pe Facebook din Timisoara 

Pe cand incerca sa fure din poseta unei femei, in autobuz, in zona Circumvalatiunii, dar a fot observata de niste tineri, care au oprit atacul, au dat-o jos din mijlocul de transport si au chemat Politia.

A urmat un scandal monstru in plina strada, Frusina varasandu-si nervii asupra lor, pe care i-a numit ‘oamenii lui Brancovan’.

Scenele au fost filmate, iar imaginile au fost postate de timisorean pe pagina sa de Facebook, unde s-au adunat o multime de comentarii, cele mai multe laudand spiritul civic al tinerilor care au oprit hotia. Va avertizam ca imaginile de mai jos contin limbaj vulgar!

Va reamintim, in urma cu cateva luni, Cristi Brancovan filma reactia hoatei Frusina Fercovici, lidera grupului din Vinga, care, data jos din autobuz, il ameninta in fel si chip. Va avertizam ca si imaginile de mai jos contin limbaj vulgar!

CITESTE SI: Cum scapam de hotii de buzunare din Timisoara? SOLUTIA sustinuta de Cristi Brancovan in INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva LIVE pe Facebook din Timisoara

Exit mobile version