Opinia Timisoarei

Frumusetile pesediste s-au inghesuit in calendarul TSD Timis 2011. Vezi aici FOTO cu tinerele sperante social-democrate si voteaz-o pe cea mai frumoasa!

Tineretul PSD Timis si-a unit fortele si a pus la cale inca o actiune a carei „finalitate” se va regasi pe birourile tuturor membrilor de partid si ale simpatizantilor: calendarul TSD Timis 2011 cu frumusetile feminine ale tineretului social-democrat.

Blonde, brunete, satene sau roscate, tinerele ne privesc gales din filele calendarului si fiecare dintre ele tine strans in mana cate 3 trandafiri rosii, simbolul partidului.  Majoritatea sunt eleve de liceu sau studente.

Cele 12 tinere ale caror chipuri se regasesc in filele calendarului au fost implicate in activitatile partidului.  De altfel, gradul de implicare  a fost si principalul criteriu de selectie pentru calendar, spune Catalin Tiuch, seful TSD Timis.

Asadar, tinerele au fost alese in functie de activitatea prestata in sanul partidului, dar si, evident, dupa frumusete.

„Inca nu stim daca il vom distribui singur sau il vom cupla cu o actiune caritabila”, a mai spus Catalin Tiuch care a adaugat ca numarul acestui calendar a fost deja imparit membrilor de partid la Liga Alesilor Locali PSD, la finele saptamanii trecute,  la Ploiesti.

Calendarul a fost realizat din contributiile membrilor tineretului social-democrat Timis si, ca in fiecare, an lansarea oficiala are loc in preajma Zilei Indragostitilor.

Iata cine sunt cele 12 frumoase si voteaz-o pe cea mai cea!

[poll id=”109″]

Exit mobile version