Opinia Timisoarei

Fratele lui Horatiu Moldovan a semnat cu Poli Timisoara. El vine de la un club din Liga 3

TIMISOARA. Politehnica a reusit miercuri prima achizitie a iernii. Este vorba de portarul Denis Moldovan, de la Viitorul Cluj (Liga a III-a).

CITESTE SI: E oficial. Spitalul ‘fantoma’ din Calea Torontalului se transforma in Institutul Oncologic Timisoara, cu bani din PNRR

Fotbalistul s-a nascut la 27 octombrie 2004, la Cluj-Napoca, are 1,95 m inaltime si a inceput fotbalul la CFR Cluj. La seniori a fost legitimat la CS Hunedoara si Concordia Chiajna. Este fratele mai mic al portarului, proaspat international, de la Rapid, Horatiu Moldovan. Denis a semnat pe doi ani si jumatate cu gruparea alb-violeta, fiind al patrulea portar care a venit de „nou” la club in acest sezon. Intre timp, doi dintre ei au si plecat. Achizitia va fi insa oficial finalizata, in momentul cand clubului i se va ridica interdictia la transferuri.

Altfel, doi jucatori si-au reziliat contractele cu Poli: Calin Jurj si Ionuț Batanasi. Ambii au fost folositi in cate doua meciuri in acest sezon de liga secunda. Jurj revenise in vara la club, iar Batanasi a fost legitimat tot atunci in alb-violet.

Exit mobile version