Opinia Timisoarei

Fratele fostului international Mirel Radoi, transferat cu ambulanta la Timisoara, dupa s-a prabusit de la etajul 4 al unui bloc

TIMISOARA. Fratele fostului fotbalist Mirel Radoi, a fost transferat la Timisoara, dupa ce in cursul zilei de luni a cazut de la etajul 4 al blocului din Drobeta Turnu Severin in care acesta locuia.

CITESTE SI: Fratele fostului international Mirel Radoi, prabusit de la etajul 4 al unui bloc 

Transferul s-a facut la cererea familiei, astfel ca marti, o ambulanta l-a adus pe Mihai Radoi de la Spitalul Judetean din Severin la Casa Austria din Timisoara. Barbatul, in varsta de 37 de ani, a fost operat luni seara de medicii din Mehedinti.

Va reamintim, un apel la numarul de urgenta 112 anunta, luni la amiaza, ca un barbat a cazut de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta Turnu Severin. De urgenta, la locul indicat au ajuns echipajele de salvare, dar si politistii, care l-au identificat pe barbat, acesta fiind fratele fostului fotbalist Mirel Radoi.

CITESTE SI: A simtit ca-i fuge pamantul de sub picioare cand a deschis poarta casei. Ce necaz i-a putut face iubitul unei femei din Banat

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cum a cazut barbatul de la etaj, daca a fost vorba despre un accident sau o tentativa de sinucidere.

Vecinii le-au spus politistilor ca barbatul si sotia acestuia nu se mai intelegeau si se aflau in pragul divortului.

Exit mobile version