Opinia Timisoarei

Fotografia momentului la Timisoara: vantul puternic a smuls izolatia unui bloc proaspat renovat

TIMISOARA. Rafalele puternice de vant care s-au abatut sambata seara peste Timisoara au smuls pur si simplu o parte din izolatia unui bloc proaspat anvelopat din Calea Buziasului.

O timisoreanca a facut publica o fotografie graitoare, care infatiseaza blocul afectat de Codul galben de vant. Potrivit cititorului care ne-a aratat imaginea, imobilul se afla pe strada Atomului din Calea Buziasului si a fost izolat termic chiar anul trecut.

„Pentru ca traim in Romania si pentru ca firma ce a izolat blocul va mai izola si altele”, a scris timisoreanca in descrierea imaginii.

Va reamintim ca, sambata seara, toti pompierii care se aflau la sediul ISU Banat au fost in alerta. O casa din Plopi a luat foc, iar un acoperis de pe un bloc din Girocului a fost smuls de vant si a distrus o casa, trimitand 3 persoane la spital, intre care si 2 copii mici. Vedeti aici imagini cu pagubele create de rafalele puternice de vant!

Daca ati surprins, dragi cititori ai opiniatimisoarei.ro, alte pagube facute de vantul puternic, va invitam sa trimiteti imagini pe adresa redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook!

CITESTE SI: 

Pompierii din Timisoara, in alerta. Vantul puternic a smuls copaci din radacini si a zburat acoperisul unui bloc din Calea Girocului. VIDEO!

Incendiu puternic in Gara de Nord din Timisoara. Oamenii strazii au vrut sa se incalzeasca intr-un vagon dezafectat

Exit mobile version