Opinia Timisoarei

FOTO! Tot mai putini timisoreni scandeaza in Piata Victoriei, in cea de-a 15-a zi de proteste in strada

UPDATE: Inainte de finalul protestului, cativa tineri au adus in Piata Victoriei sicriul in care, in urma cu o zi i-au „inmormantat” pe presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc. Este vorba de cativa tineri, suporteri ai echipei de fotbal Poli Timisoara. Sicriul a fost asezat pe treptele Operei.

Protestatarii au strigat lozinci impotriva guvernantilor si au purtat pancarte pe care au scris mesaje pentru actuala Putere: „Basescienii  secta infecta”, „Fiti romani! Liberi! Demonstrati!” sau „Romania nu e tara hotilor”

__________________________________

TIMISOARA. Peste 50 de timisoreni s-au adunat din nou in Piata Victoriei din Timisoara, unde s-au instalat de 15 zile sa protesteze impotriva presedintelui Traian Basescu si a Guvernului condus de Emil Boc.

Cu cateva steaguri si pancarte, oamenii striga „Jos Guvernul” si „Jos Basescu”. Oamenii le cer tuturor timisorenilor sa iasa in strada, insa pe zi ce trece, tot mai putini indura frigul sa scandeze lozinci Anti-Putere.

CITESTE SI: Timisorenii ii inmormanteaza simbolic pe Traian Basescu si pe Emil Boc in centrul orasului, in cea de-a 14-a zi de proteste anti-Putere

FOTO: Virgil Simonescu

 

Exit mobile version