Opinia Timisoarei

FOTO! Timisoara sub zapada! Pe strazi se circula foarte greu, iar centrul orasului s-a transformat intr-un morman de omat!

UPDATE: Autoritatile anunta ca numarul mijloacelor de transport va fi suplimentat in Timisoara

Mai multe autobuze, troleibuze si tramvaie in Timisoara. Este una dintre masurile pe care Primaria le va lua de maine in lupta cu nametii. Reprezentantii municipalitatii au anuntat duminica ce planuri au pentru zilele urmatoare in oras. Printre masuri se numara si curatarea parcarile din oras , precum si devierea traficului tirurilor pe centura de ocolire a orasului, sau suplimentarea incarcatoarele pentru transportul zapezii.

UPDATE: Centrul Timisoarei, un adevarat mormam de zapada

Pe strazile din Timisoara s-a circulat extrem de greu duminica dupa amiaza desi de trei zile autoritatile se chinuie sa alunge zapada de pe carosabil. Utilajele de deszapezire nu ies decat noaptea pe traseu, astfel ca a fost aproape imposibil ca orasul sa fie curatat. Soferii care s-au incumetat sa iasa duminica pe strazi si-au croit cu greu drum din nameti.

La fel s-a intamplat si cu pietonii care nu au putut merge prin nametii de pe trotuar. Una dintre cele mai frumoase imagini s-a putut vedea duminica in Piata Operei din Timisoara, acolo unde au aparut adevarate mormane de zapada de la muncitorii care au incercat sa curete centrul orasului.

____________________________________________________________________

UPDATE ora 16: Doua curse aeriene Timisoara – Bucuresti a fost anulata din cauza conditiilor meteorologice

Doua curse aeriene pe ruta Bucuresti – Timisoara si retur au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Pasagerii afectati de aceasta anulare vor fi transportati de urmatoarele curse. ”Este vorba despre doua curse ale companiei Tarom care au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Pasagerii celor doua curse vor fi dusi la destinatie cu urmatoarele curse”, a declarat Nicolaeta Trifan, purtatorul de cuvant al Aeroportului International Traian Vuia.

TIMISOARA. Angajatii societatilor care se ocupa cu deszapezirea in Timisoara nu au mai luat pauza nici in noaptea de sambata spre duminica. Acestia au lucrat la capacitate maxima si au sperat ca omatul sa nu se mai depuna peste oras. S-a muncit in noaptea de sambata spre duminica la fel ca intr-o zi normala.

Din garaje au fost scoase si plugurile si lamele care pe timp de zi nu pot iesi pe strazi, deoarece ar putea bloca circulatia. Sapte pluguri si zece lame pentru basculanta au incercat sa curete principalele artere din oras, iar 143 de muncitori au imprastiat sare peste startul consistent de nea ce s-a asezat peste urbe. “Sute de strazi sunt curatate, dar prioritate sunt transportul in comun, intersectiile si arterele principale si intrarile in oras„, declara viceprimarul Timisoarei Adrian Orza.

Nu uitati ca, pentru a sesiza probleme în caz de ninsoare si alte situatii de urgenta de acest gen, puteti apela la dispeceratul Politiei Locale Timisoara, care functioneaza non-stop, la numarul de telefon 0256/ 968. Totodata, se asigura permanenta si la dispeceratele Retim – 0256/ 499.537; 0256/ 293.529 si Drumuri Municipale – 0256/ 215.003; 0256/ 215.004; 0256/ 215.005 si 0256/ 215.006.

Cele patru detasamente de detinuti lucreaza si astazi, duminica, 5 februarie, la deszapezirea zonelor: Brediceanu – Piata 700, zona Tribunalului – Continentala – Bega, zona Circumvalatiunii – Dacia, zona Clinicilor Noi si zona centrala. Primaria Municipiului Timisoara le asigura zilnic ceai cald si un supliment alimentar.

CITESTE SI: Prefectul de Timis, Mircea Bacala: Prognoza zice ca vom avea nesansa sa avem temperaturi sub -15 grade in Timis.

CITESTE SIFOTO si VIDEO! Timisoara este inzapezita, iar autoritatile nu fac fata nametilor!

Exit mobile version