Opinia Timisoarei

FOTO! Spectacol total la Timisoara Gold Cup Opinia 2012

Cum era de asteptat, pilotul Alexandru Krepelka a reusit sa castige Gold Cup Opinia Timisoarei 2012. Pilotul care a concurat pe un Peugeot 206 RC a scos cel mai bun timp al zilei. Acesta a parcurs traseul realizat de organizatori in 2 minute, 26 de secunde si 27 de sutimi. Pe locul al doilea s-a impus Sergiu Gao Tirla care a reusit pe al sau Renault Clio RS sa scoata un timp foarte bun, insa insuficient pentru a-l bate pe Krepelka: 2.34.19.

Podiumul a fost completat de Adrian Marcovici care a concurat pe Honda CRX si care a parcurs tarseul in 2 minute, 34 de secunde si 73 de sutimi. Timpul excelent scos de Krepelka i-a oferit si sefia la clasa 3 acolo unde s-a impus. Krepi a fost urmat in clasamentul clasei de Daniel Preunca pe Honda Civic. Preunca a inregistrat timpul de 2.39.09 cu 5 secunde mai mult decat Alin Lapadusa, pilotul care a venit pe locul 3 (2.44.40).

La clasa 2 s-a impus Tirla, urmat de Razvan Stefanescu (2.42.65), in timp ce podiumul a fost completat de Daniel zaharie cu timpul de 2.52.63. Clasa 1 a fost dominata de Marius Giurisici pe Honda CRX: 2.41.27, pe locul secund a venit Vlad Bunescu: 2.41.80, iar pe trei a incheiat chursa Daniel Preunca: 2.43.52. In clasamentul feminin s-a impus Daniela Zaharie cu timpul de 2.52.63, iar pe locul secund s-a clasat Diana Stefanescu.

IATA insa clasamentele pe fiecare clasa

___________

TIMISOARA. Gold Cup Opinia 2012 a fost un real succes. Timisorenii care au dorit sa vada pe viu cum se descurca pilotii din Timisoara in competia judeteana au avut ocazia sa-i vada la lucru pe Sergiu Gao Tirla, Alexandru Krepelka sau Raul Tudoreanu cum isi disputa suprematiu in raliu si asa cum era de asteptat, nu au fost dezamagitii de piloti.

36 de echipaje s-au intrecut in editia din acest an a Cupei, iar momentele oferite de piloti au fost de neuitat. Pentru prima oara o astfel de competitie automobilistica a fost fara inscriere.

“Am organizat aceasta competitie pentru a intra in arhiva nationala sportul pentru toti. Este prima competitie automobilistica si de karting cu inscrierea gratuita in Romania. Am luat aceasta decizie pentru a veni in ajutorul concurentilor pentru ca acest sport este unul extrem de costisitor. Pregatirea masinii, echipamentul de concurs si stiind ca fondurile concurentilor sunt reduse, noi le-am oferit posibilitatea ca macar o etapa din intrecerea automobilistica sa fie cu inscriere gratuita. Cei care nu au posobilitatea sa participe la cele 11 etape de campionat judetean, plus cele sase nationale au putut sa se inscrie astazi“, a explicat Ladislau Giurisici, organizatorul cupei.

Dupa mai bine de patru ore in care cauciucurile au fost incinse la maxim, iar motoarele la cea mai inalta turatie organizatorii au calculat timpii. Surse din cadrul comisiei de karting ne-au dezvaluit insa ca invingator la Open a fost de departe Alexandru Krepelka, pe doi se pare ca s-a clasat Sergiu Tirla, iar pe locul 3 Adrian Marcovici, una dintre marile sperante ale acestui sport din judetul Timis. Festivitatea de premiere va avea loc duminica la pranz la Curtea Berarilor.

Exit mobile version