Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO! Un politist din Timis s-a impuscat in cap, la Cenei, in casa viitorilor socri, chiar de Boboteaza

UPDATE: Mario Hoffman, politistul care s-a impuscat in cap cu pistolul din dotare, chiar in locuinta logodnicei lui din Cenei, a murit duminica seara la Spitalul Judetean Timisoara.

Barbatul fusese adus in coma de gradul 4 si a trait vreme de doua zile conectat la aparate. Duminica insa organele tanarului de 29 de ani au cedat. Trupul neinsufletit va fi preluat de medicii legisti pentru autopsie.

Colegii politistului continua ancheta si incearca sa inteleaga ce s-a intamplat in seara zilei de 6 ianuarie la Cenei si ce anume l-a indemnat pe agent sa isi ia viata.

_________________________________

UPDATE: Politistul din Cenei care s-a impuscat in cap cu pistolul din dotare se afla inca in coma profunda, la 24 de ore dupa producerea incidentului. Mario Hoffman este tinut in viata doar cu ajutorul aparatelor, iar pacientul respira doar cu ajutorul unui ventilator mecanic. Medicii sunt rezervati in ceea ce priveste starea pacientului, mai ales ca din momentul internarii si pana acum starea sa nu s-a imbunatatit.

CENEI.   Tentativa de sinucidere inexplicabila in judetul Timis! A vrut sa-si zboare creierii! Un politist de 28 de ani a fost descoperit zacand intr-o balta de sange, dupa ce isi pusese la tampla pistolul din dotare. Barbatul a fost preluat de urgenta de catre o ambulanta.

Nenorocirea s-a petrecut in localitatea Cenei, la 30 km de Timisoara. Tanarul, Mario Hoffman, care este agent principal in cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Carpinis, se afla in casa logodnicei sale, unde locuieste de mai multa vreme.

Barbatul petrecuse ziua de Boboteaza impreuna ca familia iubitei sale si, spre seara, avea sa intre in tura la serviciu.

In jurul orei 21.00, tanarul  statea de povesti cu prietena lui si cu viitorii socrii in bucatarie. Dupa un timp, le-a spus oamenilor ca se duce intr-o alta incapere sa se schimbe, sa isi ia uniforma si sa se pregateasca de munca.

La un moment dat, logodnica tanarului s-a ingrijorat vazand ca politistului ii ia prea mult sa se pregateasca pentru plecarea in tura de noapte. Femeia s-a dus in camera in care barbatul avea sa se schimbe si, cand a deschis usa, a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare.

Iubitul ei era prabusit pe un fotoliu, iar odaia inecata in sange. Barbatul avea o gaura in tampla dreapta si o alta in partea opusa a craniului, iar in mana tinea arma din dotare, un pistol Carpati.

Ingrozita, femeia a cerut ajutorul medicilor de pe ambulanta. Un echipaj a venit in cea mai mare viteza la Cenei, iar doctorii s-au chinuit minute in sir sa-l resusciteze, apoi l-au transportat la Spitalul Judetean Timisoara.

Tanarul de 28 de ani este in stare critica, iar medicii sunt extrem de rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire. Doctorii fac eforturi disperate sa il mentina in viata.

Colegii agentului au venit si ei in cea mai mare graba la casa din Cenei unde s-a petrecut teribila intamplare.

Iubita si viitorii socri sunt in stare de soc. Oamenii nu isi explica ce s-a petrecut cu Mario Hoffman si ce l-a determinat sa incerce sa-si ia zilele. Spun ca nu s-au certat niciodata cu barbatul, nici ei si nici fiica lor. De asemenea, agentul nu avea probleme cu banii si, din cate stiau ei, nu avea niciun fel de datorii.

Politistii au inceput o ancheta. Potrivit primelor cercetari, in incaperea in care agentul Mario Hoffman s-a impuscat in cap au fost gasite mai multe calmante extrem de puternice pe care, se pare, barbatul obisnuia sa le ia.

Mario Hoffman era in Politia Timis din anul 2004. In tot acest rastimp s-a dovedit a fi un politist corect, onest si disciplinat, spun sefii lui.


Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version