Opinia Timisoarei

FOTO SI VIDEO! Timisoara a fost incet-incet invaluita in nea. A nins ca in povesti peste oras!

TIMISOARA. Orasul a imbracat straie albe, de zapada. Iarna pare sa isi fi intrat, in sfarsit, in drepturi si la Timisoara. A nins ca in povesti incepand din aceasta seara, cu fulgi mari, apoi cu fulgi mici. Meteorologii anunta ninsori si marti, toata ziua.

Timisoara a fost cernita luni noaptea. A inceput sa ninga pe la ora 22 si nu s-a mai oprit pana cand orasul s-a  acoperit de un strat consistent de zapada.

Soferii au inceput sa circule cu atentie sporita, in conditii de iarna, deoarece in scurt timp s-a asternut un strat destul de gros de zapada. Imediat utilajele de la Primarie au si iesit pe strada pentru a imprastia material antiderapant pe carosabil.

Este a doua zapada cazuta peste Timisoara in acest an. Prima nea, dar care nu a tinut foarte mult, s-a asternut chiar in seara de Sfantul Ion.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Meteorologii anunta ca si marti, pe parcursul intregii zile va ninge, iar temperaturile vor ajunge la minus 5 grade Celsius. Miercuri ninsoarea se va opri, insa vineri seara este asteptata din nou. In continuare, temperaturile vor ramane scazute si in zilele urmatoare.

Exit mobile version