Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO! Spectacol pe patru roti in miez de noapte la Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara

TIMISOARA. Raliu printre avioane! De asta au avut parte timisorenii care au mers in noaptea de vineri spre sambata la Aeroportul International din Timisoara sa urmareasca o noua etapa din cadrul Campionatului National de Circuit Viteza.

Pentru prima data, Aeroportul International “Traian Vuia” din Timisoara a gazduit o competitie sportiva automobilistica in zona platformei de parcare a aeronavelor. Ideea curselor pe timp de noapte a fost gustata de public, sute de oameni alegand sa faca o noapte alba printre bolizii pe patru roti.

Nici pilotii nu s-au lasat mai prejos, oferind un spectacol de zile mari. Masinile de zeci de mii de euro au fost special echipate pentru aceasta cursa inedita, iar pilotii nu s-au sfiit sa-si arate indemanarea.

28 de concurenti s-au inscris la start, printre acestia fiind si cei care fac parte din echipa Opinia Timisoarei Rally Team: Daniel Preunca, Sergiu Tirla, Alexandru Krepelka, Gheorghe Ilas si Raul Todoreanu.

Traseul a fost unul extrem de dificil si in prima mansa aproape toti concurentii l-au gresit, asta mai ales ca s-a desfasurat pe timp de noapte. Timisorenii sunt asteptati si in noaptea de sambata spre duminica sa vada pe viu cum se descurca cei mai buni piloti din Timis.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version