Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO! S-a incheiat ultima etapa din Rally Cross Timis 2011! VEZI cine sunt castigatorii!

Ultima etapa a Rally Cross Timis, la Dinias, a fost una dintre cele mai spectaculoase din tot acest sezon.

Pilotii bolizilor pe patru roti au avut de infruntat vremea capricioasa din acest week-end, astfel ca dintr-o intalnire pe macadam ce trebuia sa aiba loc la Dinias, aceasta s-a transformat intr-una pe namol, spectacolul oferit de piloti fiind extrem de frumos.

In mansa a doua, soarele si-a facut loc printre nori si circuitul s-a uscat, iar intrecerea a devenit si mai antrenanta. Asta au simtit-o si Alexandru Krepelka si Sergiu Gao Tirla, care s-au luptat pentru suprematie.
In prima mansa, din cauza noroiului, timpii scosi au fost sub nivelul din celelalte etape.

Odata cu uscarea traseului, pilotii si-au imbunatatit prestatia, fiind o diferenta foarte mare intre timpii scosi in prima mansa si in cea de-a doua.

Daca in prima mansa, Krepelka s-a impus in fata lui Gao, in mansa a doua Tirla a revenit si a castigat. Cum in considerare s-a luat cel mai bun timp, atat ceilalti concurenti, cat si spectatorii s-au grabit sa-l felicite pe Sergiu Tirla care era castigator.

Surpriza insa la afisarea rezultatelor: Gao pierduse locul 1 din cauza unei penalizari pe care nimeni nu o observase, decat un arbitru.

Unul dintre acestia l-a penalizat pe pilot pentru ca a doborat un jalon. Asa s-a facut ca Alexandru Krepelka si-a adjudecat etapa de sambata de la Dinias.

Iata toti castigatorii acestei runde desfasurate pe circuitul de la Dinias:


Exit mobile version