Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO! S-a incheiat ultima etapa din Campionatul Judetean de Automobilism Timis! Raliul revine in 2012

Dansuri mexicane, un traseu gresit de majoritatea participantilor si, bineinteles multi, multi cai putere! Asa s-ar putea rezuma ultima etapa din cadrul Campionatului Judetean de Automobilism Timis desfasurata sambata la Comlosu Mare. Etapa a fost mai mult una de distractie. Asta si pentru ca rezultatele din aceasta runda nu ar fi putut schimba mult clasamentul general.

Desi presiunea nu a mai fost atat de mare, orgoliile au fost ca de fiecare data maxime. Toti participantii s-au chinuit sa termine ultima cursa cat mai bine, asta pentru ca, ultima impresie conteaza.

Si pentru ca etapa sa fie una de neuitat, organizatorii le-au pregatit participantilor o surpriza de proportii: un traseu greu vizibil. Si pilotii de la Urban Racers TM s-au straduit sa lase o impresie cat mai frumoasa, si s-au echipat in veritabili mariachi.

Ei au plecat printre concurenti sa-si faca poza cu toti adversarii, in speranta ca vor fi greu uitati.
Revenind la cursa, trebuie spus ca majoritatea participantilor au fost depunctati pentru ca au ratat penultimul jalon, din proba a 3-a, ascuns excelent printre ceilalti pari cu care era delimitata pista de raliu. „Jocul greseala asteapta” spune o vorba din sport si cam asta s-a intamplat.

 

 

Sergiu Tirla, Peter Nemeth si alti piloti cu experienta au ratat traseul, asa ca au fost depunctati. Dupa multe tratative, campionatul s-a incheiat, iar pilotii si-au primit premiile si diplomele.

Dusmanii mor cand ne descurcam mai bine„, a fost replica care a adus hohote de ras printre participanti atunci cand Sorin Mihoc din echipa Forta Viola Racing Team a primit titlul pentru cea mai buna echipa.

O poza de la premiere va ramane insa pentru eternitate. Concurentii, care au considerat de multe ori ca au fost defavorizati de arbitrii, au strans mana cu „judecatorii” si s-au pozat alaturi de acestia.

Petrecerea de la final a continuat la un restaurant din Jimbolia, acolo unde pilotii au stabilit strategia pentru sezonul viitor.

FOTO: Ervin Boer

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version