Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO! O femeie s-a aruncat in gol de la etajul al noualea al Spitalului Judetean din Timisoara

TIMISOARA. O femeie in varsta de 77 de ani s-a aruncat de la etajul IX al Spitalului Judetean din Timisoara. Medicii spun ca femeii i-au fost descoperite mai multe metastaze pe coloana.

Femeia a fost internata cu diagnosticul de lombosciatica, insa medicii i-au desoperit metastaze pe coloana. A fost internata la Sectia Neurochirurgie a Spitalului din Timisoara, la etajul al IX-lea de unde s-a si aruncat in gol„, a declarat, pentru www.opiniatimisoarei.ro, Madalina Mezdrea, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Medicii au incercat minute in sir sa ii salveze viata femeii, dupa ce acesta s-a aruncat de pe una dintre ferestrele de la etajul al IX-lea al Spitalului Judetean, insa totul a fost in zadar, femeia murise.

Pacienta s-a internat la spital in urma cu o saptamana. Asistenta-sefa a spus ca in cursul zilei de miercuri femeia nu a dat niciun semn ca ar avea vreun gand sinucigas, ba chiar a ras si a glumit cu asistentele atunci cand acestea au vizitat-o pentru a-i aplica tratamentul„, a declarat Liana Dacilescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Timisoara pentru www.opiniatimisoarei.ro.

Urmeaza ca Politia sa stabileasca exact cum s-a petrecut acest incident.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version