Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO! Londra in flacari! Noapte de groaza in capitala britanica cu cladiri incendiate si scene de violenta! Vezi imagini apocaliptice!

Magazine distruse, localuri incendiate, foc peste tot si mult fum pe strazile Londrei noaptea trecuta. Violentele continua. Fortele de ordine incearca sa puna capat situatiei, dar conflictul se extinde cu repeziciune.

Scenele de violenta si distrugere continua sa se raspandeasca in capitala Marii Britanii, declansate de un incident in care politia a impuscat, joia trecuta, un tanar localnic, Mark Duggan. Noi violente au izbucnit pe strazile Londrei, luni, pentru a treia zi consecutiv, in Hackney (nord) avand loc confruntari intre tineri si politie.

Tinerii i-ar fi atacat pe politistii cu pietre in momentul in care fortele de ordine au inaintat pentru a lua pozitii. De asemenea, o masina a politiei a fost atacata cu o pubela si avea parbrizul spart.

Patrule de politie sunt mobilizate in toata capitala britanica, in incercarea de a preveni noi violente, dupa trei nopti de jafuri si tulburari, in mai multe zone ale Londrei. Numerosi ofiteri s-au oferit voluntari, peste program, a anuntat Politia Metropolitana.

Exit mobile version