Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO! Larisa Popa, candidata Romaniei la Miss Universe: As vrea ca acest concurs sa fie organizat pe planeta Marte

Frumoasa Larisa Popa, tanara care reprezinta Romania la a 60-a editie a concursului Miss Universe, crede in existenta extraterestrilor. Ba mai mult, ea spune ca si-ar dori ca presigioasa competitie de frumusete sa fie organizata pe planeta Marte.

Frumoasa concurenta este convinsa ca exista fiinte inteligente pe alte planete, din moment ce si Vaticanul a recunoscut aceasta posibilitate.

Referitor la alte subiecte despre care a fost intrebata, Larisa crede ca femeile le sunt superioare barbatilor, pentru ca pot naste copii. De asemenea, ea spune ca daca s-ar transforma intr-un animal, ar alege delfinul, pentru ca este inteligent, gratios si sociabil.

Miss Universe Romania se afla deja de doua saptamani in Brazilia, in cantonamentul concursului de frumusete. Prima proba, trecuta cu brio a fost sedinta foto, iar cea de-a doua a fost interviul on-line.

Saptamana viitoare vor avea loc cele mai importante probe: ultimele interviuri cu juriul, defilarea in costum de baie si in rochie de seara si interviul care sa releve personalitatea concurentelor.

Semifinala concursului va avea lor vineri, pe 9 septembrie, iar finala pe 13 septembrie. Pentru prima data, publicul poate vota pentru a-si sustine concurenta favorita.

„Tu dă bi dă best”, varianta feminină. Uite cum s-a prezentat în engleză Miss Romania Universe 2011

Exit mobile version