Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO! Descinderi la vilele tiganilor din Timisoara! Mascatii, coordonati de DNA au luat cu asalt palatele romilor, intr-o operatiune internationala! Este vorba de evaziune fiscala de milioane de euro facuta de tigani din Timisoara prin firmele lor din Germania!

TIMISOARA. Actiune de amploare la Timisoara, unde vilele sau palatele mai multor clanuri tiganesti au fost luate cu asalt de mascati. Este vorba de o operatiune a DNA, care face parte dintr-o colaborare internationala.

In total au  avut  loc 6 perchezitii in mai multe zone din Timisoara, inclusiv in centru, in apropiere de Parcul Rozelor.

Este vorba de vile ale unor familii de tigani foarte instariti din Timisoara.

Mascatii de la trupele speciale de interventie rapida ale politiei si jandarmeriei au fost insotiti de anchetatori anticoruptie de la DNA si procurori, dar  si cativa anchetatori straini cu care colaboreaza in acest caz complex care ii vizeaza pe membrii a doua clanuri tiganesti din Timisoara: Mihai si Carpaci.

Video-ul nu poate fi incarcat.

____________________________________________

UPDATE ora 12.00: A fost organizata o Comisie rogatorie cu Germania, la cererea procurorilor nemti.  Potrivit anchetatorilor, la mijloc este vorba de o evaziune fiscala de milioane de euro. Proprietarii palatelor tiganesti, care au firme in Germania, nu si-ar fi platit acolo taxe si impozite cu anii.

Pana la aceasta ora, din vilele la care s-au facut descinderi in Timisoara, au fost ridicate zeci de documente care au fost puse in saci si care urmeaza sa fie cercetate de anchetatorii romani si nemti.

Video-ul nu poate fi incarcat.


UPDATE ora 14.20: Alte 2 perchezitii la vile ale unor familii de tigani au fost facute in Arad

Exit mobile version