Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO cu agresorul prins de politistii locali la Timisoara! Trei femei au fost injunghiate la Timisoara pe strada! Vezi cine este Aurel Mandrila, cutitarul de la Timisoara, si de ce le-a injunghiat pe cele trei femei!

UPDATE: Aurel Mandrila va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se vedea daca a avut sau nu discernamant cand le-a atacat cu cutitul pe cele 3 timisorence.

El va fi arestat preventiv si va fi cercetat pentru tentativa la omor calificat. Pentru ca este recidivist, Mandrila va sta ani buni dupa gratii.

_______________________________________________________________________________

UPDATE: Cutitarul de la Timisoara spune ca le-a injunghiat pe cele 3 femei „ca sa se razbune pentru ca a fost inselat de iubita!”

Convins ca toate femeile sunt la fel si merita pedepsite, Aurel Mandrila, supranumit si Jack Spintecatorul din Timisoara, cel care a atacat trei timisorence in plina strada astazi, spune ca n-a facut altceva decat sa se razbune. El le-a declarat politistilor locali care l-au prins ca era furios pe iubita lui care il inselase si il parasise nu demult.

Totul a pornit de la o deceptie in dragoste!

Aurel Mandrila, un vechi client al penitenciarelor, condamnat pentru tentativa de omor in 2001, a fost capturat de o patrula a Politiei Locale pe bulevardul Cetatii.

Agentii condusi de Virgil Jurconi (foto) patrulau in zona cand au auzit tipetele disperate ale celei de-a treia femei care a fost injunghiata astazi la Timisoara. Politistii au pornit imediat in urmarirea suspectului si l-au prins pe cand incerca sa scape. Avea asupra lui un cutit si niste manusi de plastic. Le-a spus oamenilor legii ca „numai suporta femeile si s-a razbunat!

Vezi mai jos cine este cutitarul de la Timisoara!

__________________________________________________________________________

UPDATE: Barbatul prins de politistii locali a recunoscut ca el le-a injunghiat pe cele 3 femei astazi la Timisoara, anunta Politia Locala.

El a fost retinut chiar dupa ce a atacat ultima victima pe bulevardul Cetatii. Tipetele de ajutor ale celei de-a treia femei atacate au fost auzite de un echipaj al Politiei Locale care patrula in zona.

Imediat, agentii au pornit in urmarirea suspectului. Oamenii legii au reusit sa-l prinda, l-au imobilizat si l-au incatusat. Barbatul avea asupra lui un cutit de tip cui si niste manusi din plastic.

Aurel Mandrila, de 33 de ani, de loc  din Vatra Dornei, le-a spus politistilor locali ca a mai injunghiat si alte femei. Suspectul a fost predat politistilor de la Inpsectoratul Judetean Timis pentru continuarea cercetarilor.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Cine este Aurel Mandrila, cutitarul de la Timisoara?

La cei 33 de ani ai sai, Aurel Mandrila are un palmares infractional foarte bogat! In decembrie anul trecut se elibera din Penitenciarul Botosani unde ispasise o pedeapsa de 10 ani si 6 luni pentru tentativa de omor, dupa ce in 2001 l-a lovit pe un barbat din Suceava cu un topor in moalele capului.

Acestei fapte insa i se adauga si altele cu violenta, in diferite judete, intre care si Mehedinti.

In ultimele luni isi facea se pare veacul prin Timisoara. El este anchetat acum de politisti care vor incerca sa afle ce anume l-a determinat sa injunghie cele trei femei in plina strada si vor sa stabileasca daca nu cumva este si autorul altor infractiuni in Timisoara.

De asemenea, oamenii legii vor sa afle daca Mandrila are sau nu legatura si cu cazul prostituatei gasita moarta acum 2 nopti pe Calea Sagului din Timisoara.

_____________________________________________________________________

O a treia femeie a fost injunghiata in plina strada. De aceasta data, pe bulevardul Cetatii! Este vorba de o tanara de 23 de ani care isi plimba cainele.

Un potential agresor a fost prins de Politia Locala si predat colegilor de la IPJ Timis.

Suspectul, in varsta de 33 de ani, este audiat de oamenii legii care incearca sa stabileasca daca este vorba de un atacator comun al celor 3 femei.

Vom reveni cu amanunte!

______________________________________________________

Va reamintim, alte doua femei au fost atacate si injunghiate in plina strada astazi la Timisoara. Una in zona UMT, iar alta pe bulevardul Circumvalatiunii. Politistii au intrat imediat in alerta.

Prima victima este o tanara de 23 de ani, iar cea de-a doua o inginera la Apele Romane Banat, in varsta de 45 de ani.



Exit mobile version