Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO! Bayern Munchen este in finala Champions League! Ronaldo si Kaka au ingropat Realul!


Meci de un dramatism incredibil la Madrid, acolo unde Real Madrid si Bayern Munchen s-au intalnit in semifinala Ligii Campionilor. Real a pornit aceasta partida avand dezavantajul primei manse 1-2 insa debutul meciului le-a fost favorabil. Ronaldo a punctat de doua ori (min 6 si 14) si soarta partidei era pecetluita in favoarea echipei antrenate de Jose Mourinho.

Doar ca Robben a marcat din penalty pentru nemti (27), iar lucrurile s-au complicat. Spaniolii au alergat dupa golul izbavitor, insa acesta nu a mai venit, iar dupa 90 de minute scorul era identic cu cel din tur, astfel ca s-a intrat in prelungiri. Nici aici atat Real, cat si Bayern nu au mai realizat nimic, asa ca finalista avea sa se decida la loteria penalty-urilor.

Alaba a inscris pentru Bayern, Ronaldo a ratat, Gomez a inscris pentru 0-2, Neuer a aparat si sutul lui Kaka, iar Bayern se vedea deja aparandu-si trofeul pe teren propriu peste doua saptamani. Kroos si Lahm au ratat, Xabi Alonso a inscris, insa sergio Ramos l-a copiat pe Cristiano Ronaldo, iar sufletul bavarezilor, Schweinsteiger marcheaza penalty-ul care o trimite pe Bayern alaturi de Chelsea in marea finala.

Exit mobile version