Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO! Alina Vidican, iubita lui Cristi Borcea, a facut o operatie la un spital de ginecologie din Timisoara! Cristi Borcea a fost langa ea! Gigi Becali se ocupa de nunta!

TIMISOARA. Alina Vidican, viitoarea doamna Borcea a venit la Timisoara pentru o interventie chirurgicala.

Tanara s-a operat de un chist la Spitalul Odobescu, cea mai veche maternitate din oras.

Desi isi putea permite sa mearga la orice clinica din strainatate, aceasta a preferat sa faca interventia aici sustinand ca are mare incredere in medicii de la Timisoara.

Operatia, spune ea, nu afecteaza in niciun fel posibilitatea de a avea copii. De altfel,  Alina Vidican sustine ca-si doreste mai multi copii cu Cristi Borcea, patronul lui Dinamo Bucuresti, cu care se va casatori in aceasta toamna, avandu-l nas pe Gigi Becali.

„Am suferit o interventie chirurgicala care a fost usoara. S-a inflamat glanda bartholin si a facut un chist pe care l-am depistat in America. M-am hotarat sa fac operatia la Timisoara pentru ca medicul meu este aici si m-am obisnuit cu el. Am ales un spital de stat pentru ca aici imi este medicul si m-am obisnuit cu el. Nu a fost o interventie grea. 45 de minute a durat”, a declarat  Alina Vidican pentru www.opiniatimisoarei.ro.
Cristi Borcea a fost langa  iubita lui Alina in timpul interventiei chirurgicale de la Timisoara. Ramane aici pentru meciul Poli  Timisoara – Dinamo!

Finantatorul de la Dinamo a fost alaturi de Alina Vidican in aceasta incercare si nu s-a indepartat de sala de operatie decat atunci cand s-a asigurat ca totul este in regula. „Cristi a stat cu mine, dar a plecat apoi la Bucuresti. Am vorbit la telefon, iar in seara asta se intoarce si ramanem in Timisoara pentru meci, pana sambata”, a mai spus pentru www.opiniatimisoarei.ro Alina Vidican.

Nasul Gigi Becali organizeaza nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican! Gigi Becali ii cere Alinei sa fie o nevasta supusa si ascultatoare

De pe patul de spital, de la Timisoara, Alina Vidican a facut cateva dezvaluiri despre nunta care va fi organizata in acest an la Bucuresti. „Nu m-am gandit la ziua nuntii. Sunt fericita ca sunt langa barbatul pe care il iubesc si asta e suficient. In ceea ce priveste nunta trebuie sa vorbiti cu nasu’. El organizeaza totul. Nasul pe care il voi avea la nunta e cel mai fain. Imi da sfaturi cum sa fiu ca nevasta: Ca trebuie sa fiu supusa barbatului si sa-l ascult… nu-i asa?”, a declarat surazatoare viitoarea doamna Borcea pentru www.opiniatimisoarei.ro.

Nu m-am gandit la ziua nuntii. Sunt fericita ca sunt langa barbatul pe care il iubesc si asta e suficient. In ceea ce priveste nunta trebuie sa vorbiti cu nasu’. El organizeaza totul. Nasul pe care il voi avea la nunta e cel mai fain. Imi da sfaturi cum sa fiu ca nevasta. Ca trebuie sa fiu supusa barbatului si sa-l ascult… nu-i asa ?

Go to Previous message | Go to Next message | Back to Messages

Full Headers

Reply Reply All Forward Forward














WelcomeInboxNewFoldersMail Options

Exit mobile version