Opinia Timisoarei

FOTO! Sexy Craciunita Simona Trasca a impartit cadouri in Timis, la Deta, intr-o gala caritabila oferita de prietena ei Dana Velciov!

TIMISOARA. Abia iesita dintr-a patra operatie de marire de sani, vedeta Simona Trasca nu si-a permis o convalescenta prea indelungata, in iachturi clipocind pe langa cine stie ce insule exotice, ci a luat primul tren mai de fite si a pornit spre capitala Banatului, pentru a onora un contract de suflet.

Preluata din mers de o limuzina cu geamuri fumurii, la coborare in Timisoara, fosta asistenta de la un Show Pacatos a fost transportata in graba la un local din Deta, unde buna sa prietena, Dana Velciov, recte Dana Staar, abia astepta momentul sa o prezinte drept surpriza serii la serbarea de Craciun pe care a organizat-o in cadrul unui eveniment caritabil.

In ciuda frigului patrunzator din sala de spectacol, Simona Trasca, ca o buna profesionista, nu a ezitat sa se dezbrace rapid si sa se echipeze, la fel de rapid, intr-un super sexy-costum de Craciunita, dupa care s-a postat langa bradul cu cadouri si a zambit glacial la lume, pe toata durata cantarilor si a dansurilor.

Ba mai mult, marcata de evenimentul hibernal si monden la care participa, a acceptat sa se pozeze cu toti admiratorii, inclusiv cu solistul de muzica populara Nelu Blidaru, care, in prealabil, de pe scena, i-a dedicat o melodie reprezentativa pentru nelinistea sufleteasca a menestrelului care se indragosteste la prima vedere.

Inghetata si la propriu, si la figurat, la sfarsitul serbarii, vedeta din Capitala a impartit majoritatea cadourilor de sub brad persoanelor adulte din primele randuri, indiferenta la efortul copiilor din sala de a prinde un loc mai aproape de Mos Craciun-ul sexy si atat de generos doar cu cei mari…

Exit mobile version