Opinia Timisoarei

FOTO revoltatoare! O poza cu un caine mort legat de o masina si tarat, postata de Mihai Traistariu, a creat isterie pe Facebook

O fotografie ce infatiseaza un caine mort legat cu o sfoara de o masina ce-l taraste dupa ea tinde sa devina virala pe Internet. Ingrozitoarea poza, despre care se crede ca a fost facuta  recent pe o sosea din Romania, a fost postata de cantaretul Mihai Traistariu, iar alaturi de ea e un comentariu scurt: Masacrul deja a inceput. Sute de utilizatori ai retelei de socializare Facebook au dat Share, iar alte sute au facut comentarii.


Sursa foto: Facebook.com

Fotografia infioratoare a iscat sute de comentarii ale utilizatorilor de FB care se declara ingroziti de un asemenea comportament.

Doamne.. nu cred , chiar nu pot sa cred ce vad in poza. Mi-au dat lacrimile.. Am fost muscata si nu am condamnat acel caine, ii iubesc in continuare. Fratele meu a fost ciuruit de-a dreptul de vreo 10-12 caini in acelasi timp,nu-i condamna si ii iubeste iar mama nu s-a mai dus la televiziune sa faca circ pe-acolo desi norocul lui a fost ca trecut un alt baiat intamplator pe-acolo si a dat cu pietre. Bai nene, hai sa ne uitam putin spre cer si sa nu ignoram faptul ca Dumnezeu ne priveste si vede cata ranchiuna si ura zace in voi, in voi astia care le doriti moartea cainilor. Animale sunteti voi ma, nu cainii, a comentat Alexandra Augustin

Doamne saracul caine Numai retardatii fara suflet a lasat Dumnezeu pe pamant…, a scris Elly Elena

De ce s-a cenzurat numarul masinii ? pentru a nu fi prins ? stie ce a facut,ca a ucis un suflet,chiar daca este animal sau nu.. Sper ca Bunul Dumnezeu sa aiba grija de cei ce fac rau mediului inconjurator, scrie si Adrian Staicu.

Orice om cu suflet in el nu cred ca poate fi de-acord cu ce ilustreaza aceasta poza; cainii nu merita sa fie chinuiti. Moartea lui Ionut este tragica si se pare ca mai multe cauze au dus la acest deznodamant. Dar…. nu este in regula sa-ti fie frica sa mergi pe strada din cauza haitelor de caini. Aceasta este o problema veche care se pare ca in unele orase ale tarii nu s-a rezolvat. Poate ca referendumul este necesar sa musamalizeze dedesupturile afacerilor care s-au facut din banii publici pe tema cainilor vagabonzi. La TV se mediatizeaza mai mult problema cainilor decat Rosia Montana. Nu va mai certati aici! Este lipsit de sens, adauga Alina Lighezan.

Si dupa asta zicem ca , cainii sant animale. Atunci cum se numesc cei care fac lucrul acesta. Dumnezeu da la fiecare dupa suflet!!!! spune Cristina Badescu.

Acestora li se adauga alte sute de comentarii care folosesc un limbaj ce nu poate fi reprodus.

Exit mobile version