Opinia Timisoarei

FOTO! Prima NUNTA GAY DIN ROMANIA! Vezi cine sunt homosexualii care s-au casatorit si cine le-a cantat la petrecere!

Se anunta imagini incendiare de la prima casatorie gay tinuta in Romania.  Producatorii emisiunii “Patru nunti si-o provocare”, de la PRO TV, nu au avut nici o problema in a include in cursa pentru premiul cel mare – o nunta de vis, urmata de o luna de miere de neuitat, pe langa trei cupluri heterosexuale, si unul mai putin obisnuit, format din homosexuali.

Asa se face ca, in editia de maine seara a emisiunii de la PRO TV, de la 20.30, telespectatorii vor avea ocazia sa vada cum va decurge ceremonia in care cei doi gay, Daniel si Mihai, isi vor jura credinta vesnica, in mod simbolic, intrucat, pe teritoriul Romaniei, nu sunt recunoscute astfel de aliante, dezvaluie libertatea.ro.

Lupta pentru relatia lor de 14 ani

Petrecerea se va desfasura pe malul unui lac, iar cei doi miri vor avea doua domnisoare de onoare, care sunt totodata si nase, si martore. Cea care va canta la nunta lor este Loredana, iar tortul este realizat in culorile curcubeului – simbol al diversitatii din comunitatea LGBT. Producatorii emisiunii au adus un preot din strainatate care sa oficializeze cununia.

In cazul celor trei cupluri formate din femei si barbati, nu au existat probleme in a colabora cu Biserica Ortodoxa Romana, insa cand a fost vorba sa-i cununam pe cei doi homosexuali, ne-am lovit de un refuz categoric. Biserica nici nu a vrut sa auda! De aceea, pentru bunul mers al emisiunii, care putea fi in pericol de a fi data peste cap, am adus, din Marea Britanie, o preoteasa de o alta confesiune, care a oficiat slujba. Totul s-a desfasurat pe malul Lacului Buftea”, a povestit o sursa din trustul Media Pro, pentru Libertatea.

sursa foto: libertatea.ro

 

Exit mobile version