Opinia Timisoarei

FOTO! Pasajul Michelangelo e inundat! Muncitorii scot apa cu pompele. De ce nu se vor putea apuca insa imediat de treaba dupa evacuare

TIMISOARA. Ploile ce au cazut cu nemiluita peste Timisoara au dat batai de cap si muncitorilor de la santierul Michelangelo. Pasajul s-a umplut ochi cu apa, iar aceasta ar trebui evacuata pentru ca lucrarile sa poata continua. Asta si pentru ca muncitorii mai au de scos pamant de acolo, iar pana ce terenul nu se usuca, ei  vor trebui sa se ocupe de alte lucrari.  In zona pasajului subteran au fost aduse pompe cu ajutorul carora va fi scoasa apa.

Au venit, acuma tragem apa. Trebuie sa scoatem apa zi de zi, acum nu putem sa intram la sapat ca a plouat foarte tare. Trebuie sa se usuce, scoatem apa si asteptam sa se usuce. Mai avem un metru si jumatate de ajuns la cota finala„, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Marius Scorobete, sef de santier.

Primarul Timisoarei spune ca nimeni nu sta degeaba pe santierul Michelangelo.

Nu era nevoie de muncitori acum. Muncitorii sunt, daca mergeti la ora actuala, ei lucreaza pe trotuare, pentru ca e cam gata ce a insemnat manopera acolo. A fost foarte foarte mult de lucru la bordurare, dar s-a terminat, s-au turnat betoane, suntem in grafic chiar daca a plouat. Daca nu ar fi plouat asa de mult, devansam graficele, pentru ca am facut o mobilizare exemplara acolo. S-a lucrat„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Intrebat cand se va deschide circulatia peste pasaj, primarul  Timisoarei a spus ca nu poate oferi o data anume, din pricina capriciilor vremii.

„Nu va pot raspunde, mai este de turnat asfaltul si atat. Mai e putin de facut din trotuare, dar asta se termina cu trotuarele. A inceput dislocarea pamantului, numai ca nu se poate disloca prea mult acum. Inca e foarte multa apa in sol, nu se mai face acum dislocare. Eu sper sa terminam, desi ploile foarte numeroase din aceasta primavara au creat foarte multe probleme. Noi ne straduim sa terminam. La pod mai sunt de pus doar parapetii„, a precizat Nicolae Robu.

Sursa foto: Eyeinthesky.ro

 

Exit mobile version