Opinia Timisoarei

FOTO! Pasajul Jiul din Timisoara face o noua ‘victima’! Cum a reusit un sofer sa faca praf un transport de termopane si sa dea peste cap traficul?

TIMISOARA.  Pasajul Jiul din Timisoara ramane in continuare o mare capcana pentru soferii aiuriti care ignora indicatorul pe care sta scrisa inaltimea maxima a unui autovehicul ce se poate strecura pe sub viaductul de cale ferata.

Asa se face ca, dupa ce un alt sofer a reusit sa distruga 5 autoturisme pe care le transporta pe un trailer, iar  un  altul a prabusit de pe o platforma un buldozer, in aceasta dimineata istoria s-a repetat.

Un conducator auto care facea un transport de geamuri termopan s-a avantat pe sub Pasajul Jiul fara sa tina seama de inaltime. A facut aproape toate geamurile tandari.

Un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim pentru fotografie, a surprins momentul in care ramele ferestrelor s-au izbit cu putere  de marginea de beton a viaductului.

Soferul, care se indrepta spre Circumvalatiunii, a oprit imediat camioneta si s-a dat jos sa vada ce s-a intamplat. Si-a pus mainile in cap.

S-a apucat sa ancoreze ramele indoite ale termopanelor, apoi, intr-un cor de claxoane ale celorlalti conducatori auto blocati in trafic, soferul a iesit de sub viaduct, a intors masina si dus a fost.

Va reamintim, in decembrie anul trecut, 5 autoturisme se faceau praf si pulbere tot sub Pasajul Jiul.

CITESTE SI: Accident spectaculos la Pasajul Jiul din Timisoara cu un tir care transporta masini. 5 autoturisme praf si circulatie blocata! FOTO si VIDEO

In aprilie anul acesta, un buldozer se prabusea de pe o platforma tot la Pasajul Jiul si dadea peste cap toata circulatia.
CITESTE SI: Accident spectaculos la pasajul Jiul din Timisoara! Circulatie blocata de un buldozer prabusit in drum. FOTO!

Exit mobile version