Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO! Mars auto in memoriam Paul Walker, la Timisoara. Sute de fani i-au adus un omagiu actorului din The Fast and The Furious

TIMISOARA. Moartea actorului din celebra serie de filme The Fast and The Furious a adus multa tristete la Timisoara, unde fanii au pregatit un mars auto pentru a arata lumii intregi cat de apreciat a fost Paul Walker si in capitala Banatului.

Actorul a trecut in nefiinta saptamana trecuta, in urma unui tragic accident auto. Moartea lui a socat o lume intreaga, iar timisorenii au decis sa-si aduca omagiile.

Asa se face ca au iesit cu masinile, vineri seara, si au pornit intr-un mars, de la stadionul Dan Paltinisanu pana la iesirea din oras. Si-au „impodobit” masinile cu fotografii ale celebrului actor, dar si cu citate de-ale acestuia si au aprins lumanari. Sute de tineri in mai mult de 350 de masini au pornit in mars de la Dan Paltinisanu pana la Iveco, pe Calea Sagului. Au ambalat motoarele si au atras atentia prin scartaituri de roti. Au fost insotiti insa si de masini de Politie. La destinatie au pregatit chiar si cateva momente cu drifturi.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Adunarea s-a strigat pe Facebook, unde peste o mie de utilizatori si-au aratat dorinta de a participa. Desi nu demult au anuntat evenimentul, organizatorii au obtinut si autorizatie de la Primaria Timisoara.

FOTO si VIDEO: Virgil Simonescu

Foto: Facebook/Eyeinthesky

CITESTE SI: VIDEO! Accidentul in care a murit Paul Walker, filmat de un cuplu care credea ca se toarna un film

CITESTE SI: Scene sfasietoare in locul unde a murit Paul Walker. VIDEO cu fanii care au aprins mii de lumanari

CITESTE SI: Imagini socante de la locul accidentului in care si-a pierdut viata actorul Paul Walker. VIDEO

CITESTE SI: Tragedie in lumea filmului! A murit unul dintre cei mai frumosi actori de la Hollywood

Exit mobile version