Opinia Timisoarei

FOTO! Cum arata ACUM pasajul Michelangelo din Timisoara, vazut de sus? Intersectia total schimbata prinde contur!

TIMISOARA. Eye in the sky a publicat noi fotografii, facute cu drona, de sus, la pasajul Michelangelo din Timisoara. In pozele realizate de la inaltime se poate observa cu usurinta ca intersectia, total schimbata, prinde contur si ca lucrarile au avansat.

Daca pana acum in pasajul subteran de la Michelangelo se putea vedea o apa statuta, verde, adunata in urma ploilor, acum aceasta a disparut, a fost evacuata.

Muncitori nu sunt pe santier, insa se poate vedea cu ochiul liber ca lucrarea a avansat si ca, cel mai probabil, va fi finalizata la timp, la sfarsitul lunii septembrie, asa cum prevede contractul, mai ales ca la mijloc sunt bani europeni, iar termenele trebuie respectate cu sfintenie pentru ca nu cumva sa se piarda fondurile.

Termenul final pentru Michelangelo este 29 septembrie 2014. Valoarea totala a lucrarilor este de 50 milioane de lei, mare parte din bani provenind de la Uniunea Europeana. Intersectia de la Michelangelo a fost inchisa inca din luna aprilie a anului trecut si a fost redeschisa la inceputul verii pentru traficul auto dinspre centrul orasului catre Spitalul Judetean.

In 24 iunie a fost deschis traficul rutier in intersectie, pe axa sud-nord.

Exit mobile version